Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: AÝRTÝES RT-206 hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 AÝRTÝES RT-206 hakkýnda

Arkadaþlar geçenlerde modemim için yazýlým geldi ben onu kabul etmedim. Sonra internet baðlantým kesildi. Þimdi modeme ne reset atabiliyorum ne modemin içine girebiliyorum nede internete girebiliyorum. Arkadaþlar bu sorunu nasýl çözebiliriz. Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

modemi arkasýndan resetle ve kullanýcý bilgilerini yeniden yükle
    kapat-aç deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bilgin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar geçenlerde modemim için yazýlým geldi ben onu kabul etmedim. Sonra internet baðlantým kesildi. Þimdi modeme ne reset atabiliyorum ne modemin içine girebiliyorum nede internete girebiliyorum. Arkadaþlar bu sorunu nasýl çözebiliriz. Yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

kulanma kulavuzunda gereken bilgi var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým modeme baðladýðýn pc ýp alýomu

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr almýyor. reset düðmesine yaklaþýk 1 dakika boyunca basýyorum ama týk yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým beným modemde aynýsý olmuþtu. modemýn flaþ yazýlýmý silinmiþ. modemýn flaþ entegresýnýn progrýamý silinmiþ. airtes merkez servýsýný arayarak garantili ise garanti kapsamýnda yaptýr. deðil ise onlara falaþ yazýlýmýnýn silindiðini söle bakalým ucret vesayre isteyeceklermý.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamam ustam bi garanti servisini arayayým bilgi alayým. yardýmlarýnýz için çok teþekkür ederim. selametle. :45:
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

usta benimde fikrim þöyle geçenlerde banada oldu aynýsý ve sorunun cevabý yüksek elektrik gelmiþ modeme o yüzden flaþh yanmýþ yenisini almak zorunda kaldým

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri