vay efendim ne kadar kötü bi durum insaf yaw bu kadar iiileştirme olmuş özele gidip 60 ila 150 arasında değişen ücretleri ödemek çok mu daha ekonomik bırakın saçma sapan işlerle uğraşmayı şehitlerimize bakın bu milletin evlatlarını kahpece şehit edenlerin kucaklarına atanlara bakın vay efendim ödenek yokmuş ta bilmem neymişte adi şerefsiz ve hırsızlar bu milletin parasının %70 i askeri harcamalara gidiyo 5 yıldızlı otellerden daha lüks orduevleri var geceliği 10 liraya yanlış yazmadım eski para ile 10 milyona kalıyolar ensesi kalın ........ ler Başöğretmen Atatürkün öğrencileri öğretmenlerimiz öğretmenevlerinde 35 liraya gecelerken ..... ler 10 liraya kavvaltıyla beraber geceliyolar üstelik içkileri de sudan ucuz neden içsinler ayyaş olsunlar zıbarsınlar memleketi zıbarık bi vaziyette korusunlar diye değilmi bunların koruduğu memlekette neler olmaz ki pkk lı 500 kişi güpegündüz 4 km yol gelir senin 21 evladını şehit eder binbir ihmalle beraber ondan sonra çıkar yeterli ödenek olmadığı için karakolları daha güvenli yerlere alamadık diye zırvalarsın ben burda SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZI ve BAŞBAKANIMIZI bütün BAKANLARIMIZI ve aklı başında bütün VEKİLLERİMİZİ göreve çağırıyorum bitirin şunların saltanatını sonlandırın görevlerini bütün malvarlıklarına el koyun bütün haklarını ellerinden alın emekliliklerini ellerinden alın maaşlarını kesin ...... sin gitsinler nereye gidiyolarsa ne iş yapıyolarsa yapsınlar bu güne kadar yaptıklarının karşılığını verenler bundan sonraki hayatlarını idame etmelerine yardım ederlermi etmezler mi görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu vatana ve millete ihanetin bedelini bi görsünler ondan sonra çıkıp 80 milyon MÜSLÜMAN TÜRK milletinin önünde yaptıkları eşeklikten dolayı özür dilesinler bu millet bunlardan bunu bekliyo benim gibi düşünenleri mesajıma cevap yazmaya bekliyorum yeter artık ayağa kalkmanın zamanı geldi selam ve dua ile
Yer imleri