Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: eski yazılım arıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski yazılım arıyorum

arkadaslar daha önce buradan bir yazılım yüklemiştim ama tarihini bilmiyorum o yazılım ile ben tps kanallarını hiç aes *** girmeden izleyebiliyordum.ama multiler hariç yani usuai-info sport-serie club-paris premier vsss..... gibi kanalları...fakat enson orjinal yazılımı yükledim ve sonuçta bu kanallarda gitti yani hergün aes *** girmeden bu kanallrıda izleyemez oldum ben şimdi eski yazılımı mı geri nasıl bulurum? makinem sunny 7011 d

not: *** aranıyor yazan yerde eski yazılımda exelans yazıyordu...

saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı __ORCA__ Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaslar daha önce buradan bir yazılım yüklemiştim ama tarihini bilmiyorum o yazılım ile ben tps kanallarını hiç aes *** girmeden izleyebiliyordum.ama multiler hariç yani usuai-info sport-serie club-paris premier vsss..... gibi kanalları...fakat enson orjinal yazılımı yükledim ve sonuçta bu kanallarda gitti yani hergün aes *** girmeden bu kanallrıda izleyemez oldum ben şimdi eski yazılımı mı geri nasıl bulurum? makinem sunny 7011 d

saygılar...
    yaklaşık 3-4 gündür tps kanalları yok malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygılar...
    arkadaşım tps bazen eski sisteme dönüyor bu sistede günlük *** değiştirmenize gerek kalmıyordu.şu anda kulandıgı sistemde günlük aes *** girmeniz gerekiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

he he ar ge bu arkadaşınız bulur ama vemes ki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı antencii Nickli Üyeden Alıntı
    he he ar ge bu arkadaşınız bulur ama vemes ki
    nasıl yani anlayamadım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yani kardeş

nasıl yani anlayamadım?
    demek istedim ki ben s.moderatostum onu kastettim...görev alırsak foruma yazılım bulup veririm o anlamda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum hangi yazılımı atarsan at farketmez o dediğin kanallları ancak güncel aes keyleri girerek izleyebilirsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart olur-olur

Alıntı terminator Nickli Üyeden Alıntı
    Dostum hangi yazılımı atarsan at farketmez o dediğin kanallları ancak güncel aes keyleri girerek izleyebilirsin.
    aynen dediğim gibi olur..aes keyde gerçek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum tnt depo'ya bak aradığını belki orda bulabilirsin.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali.can77 Nickli Üyeden Alıntı
    dostum tnt depo'ya bak aradığını belki orda bulabilirsin.selamlar.
    Şu an multuvisyon kanalları TPS EAS *** girilerek izleniyor.Başka türlü izlenmesi mümkün degil.Bazen eski sisteme geçiyor.Eski sisteme geçtigi zaman Eas *** girmeden izlenir.Arkadaşımız bu şekilde bir kaç gün izleyince her zaman bu şekilde izlencek yazılım arıyor maalesef böyle bir yazılım yok.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri