REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: ssk yeni muayene ücretleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Poliklinik Muayene Ücretleri

evet arkadaşlar 1 EKİM 2008 DEN İTİBAREN

1 Ekim'den önce 1 basamak sağlık kurumlarında SSK'lının bakmakla yükümlü olduğu aile fertlerinden 1.90 YTL muayene ücreti alınıyordu. Bağ-Kur'lulardan ise 3.10 katılım payı talep edilirken, Emekli Sandığı ve Yeşil kartlılardan ücret istenmiyordu. SUT'ta yer alan katılım payı başlığındaki düzenlemeye göre, 2. basamak hastaneler de 3 YTL, eğitim ve araştırma hastanelerinde 4 YTL, üniversite hastanelerinde 6 YTL, özel hastane ve tıp merkezlerinde ise her başvuru için 10 YTL katılım payı ödeniyor. Ücretler hasta sağlık karnesiyle eczaneye gittiğinde karşısına çıkıyor. İlaç yazdıranlar o gün parayı ödüyor. İlaç yazdırmayanların muayene ücretleri vatandaşlık numarası üzerinde kaydedilip ilk eczaneye gittiğinde karşısına çıkıyor. Bayram öncesi yürürlüğe giren düzenlemeden vatandaş tam anlamıyla haberdar olmadığı için eczacıyla hasta arasında sert tartışmalar yaşanıyor.

YANİ ARKADAŞLAR 800 YKRŞ OLAN muayene ücreti 4tyl olmuş:

kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu remats tarafından (07-10-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

siz siz olun eczaneye gidinci ilaçların katılım paylarını ilk önce hesap ettirin.muaneye ücretinin aşagısı tutabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SIRA kulağımızın arkasına geldi. uyan Türkiye.... UYANNN !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay efendim ne kadar kötü bi durum insaf yaw bu kadar iiileştirme olmuş özele gidip 60 ila 150 arasında değişen ücretleri ödemek çok mu daha ekonomik bırakın saçma sapan işlerle uğraşmayı şehitlerimize bakın bu milletin evlatlarını kahpece şehit edenlerin kucaklarına atanlara bakın vay efendim ödenek yokmuş ta bilmem neymişte adi şerefsiz ve hırsızlar bu milletin parasının %70 i askeri harcamalara gidiyo 5 yıldızlı otellerden daha lüks orduevleri var geceliği 10 liraya yanlış yazmadım eski para ile 10 milyona kalıyolar ensesi kalın ........ ler Başöğretmen Atatürkün öğrencileri öğretmenlerimiz öğretmenevlerinde 35 liraya gecelerken ..... ler 10 liraya kavvaltıyla beraber geceliyolar üstelik içkileri de sudan ucuz neden içsinler ayyaş olsunlar zıbarsınlar memleketi zıbarık bi vaziyette korusunlar diye değilmi bunların koruduğu memlekette neler olmaz ki pkk lı 500 kişi güpegündüz 4 km yol gelir senin 21 evladını şehit eder binbir ihmalle beraber ondan sonra çıkar yeterli ödenek olmadığı için karakolları daha güvenli yerlere alamadık diye zırvalarsın ben burda SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZI ve BAŞBAKANIMIZI bütün BAKANLARIMIZI ve aklı başında bütün VEKİLLERİMİZİ göreve çağırıyorum bitirin şunların saltanatını sonlandırın görevlerini bütün malvarlıklarına el koyun bütün haklarını ellerinden alın emekliliklerini ellerinden alın maaşlarını kesin ...... sin gitsinler nereye gidiyolarsa ne iş yapıyolarsa yapsınlar bu güne kadar yaptıklarının karşılığını verenler bundan sonraki hayatlarını idame etmelerine yardım ederlermi etmezler mi görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu vatana ve millete ihanetin bedelini bi görsünler ondan sonra çıkıp 80 milyon MÜSLÜMAN TÜRK milletinin önünde yaptıkları eşeklikten dolayı özür dilesinler bu millet bunlardan bunu bekliyo benim gibi düşünenleri mesajıma cevap yazmaya bekliyorum yeter artık ayağa kalkmanın zamanı geldi selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben zaten doktara gitmiyorum 16 seneden beri gitsen bir kutu aspirin verip başından sagıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilaç ücretinden çok muayene ücreti tutmuş..
    az önce muhabbetini ettik bi arkadaşla..
    9 ytl. ilaç ücreti 10 ytl.muayene ücreti tutmuş...
    adam bastı kalayı bunların 7 ceddine.
    si... oy alırlar bundan sonra dedi ve
    kızgın bi şekilde çıktı gitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ii halt yemiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vay efendim ne kadar kötü bi durum insaf yaw bu kadar iiileştirme olmuş özele gidip 60 ila 150 arasında değişen ücretleri ödemek çok mu daha ekonomik bırakın saçma sapan işlerle uğraşmayı şehitlerimize bakın bu milletin evlatlarını kahpece şehit edenlerin kucaklarına atanlara bakın vay efendim ödenek yokmuş ta bilmem neymişte adi şerefsiz ve hırsızlar bu milletin parasının %70 i askeri harcamalara gidiyo 5 yıldızlı otellerden daha lüks orduevleri var geceliği 10 liraya yanlış yazmadım eski para ile 10 milyona kalıyolar ensesi kalın ........ ler Başöğretmen Atatürkün öğrencileri öğretmenlerimiz öğretmenevlerinde 35 liraya gecelerken ..... ler 10 liraya kavvaltıyla beraber geceliyolar üstelik içkileri de sudan ucuz neden içsinler ayyaş olsunlar zıbarsınlar memleketi zıbarık bi vaziyette korusunlar diye değilmi bunların koruduğu memlekette neler olmaz ki pkk lı 500 kişi güpegündüz 4 km yol gelir senin 21 evladını şehit eder binbir ihmalle beraber ondan sonra çıkar yeterli ödenek olmadığı için karakolları daha güvenli yerlere alamadık diye zırvalarsın ben burda SAYIN CUMHUR BAŞKANIMIZI ve BAŞBAKANIMIZI bütün BAKANLARIMIZI ve aklı başında bütün VEKİLLERİMİZİ göreve çağırıyorum bitirin şunların saltanatını sonlandırın görevlerini bütün malvarlıklarına el koyun bütün haklarını ellerinden alın emekliliklerini ellerinden alın maaşlarını kesin ...... sin gitsinler nereye gidiyolarsa ne iş yapıyolarsa yapsınlar bu güne kadar yaptıklarının karşılığını verenler bundan sonraki hayatlarını idame etmelerine yardım ederlermi etmezler mi görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu vatana ve millete ihanetin bedelini bi görsünler ondan sonra çıkıp 80 milyon MÜSLÜMAN TÜRK milletinin önünde yaptıkları eşeklikten dolayı özür dilesinler bu millet bunlardan bunu bekliyo benim gibi düşünenleri mesajıma cevap yazmaya bekliyorum yeter artık ayağa kalkmanın zamanı geldi selam ve dua ile

arkadaşım konuyla ne alakası var yanlış yere mesaj yazmışsın galiba :
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haram zehir zıkkım olsun inşallah.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri