REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
24 sonuçtan 21 ile 24 arası

Konu: Flaş Flaş.. Ertugrul Sağlam İstifa Etti!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beşiktaş

valla arkadaşlar niye üzüldü bir türlü anlamadım.bence bir beşiktaşlı olarak ertuğrul hocanın gitmesi gayet normal .sen bu transferleri yap ondan sonra git bir ukrayna takımına yenil ve elen.geçmişi başarılarla dolu olan bu takımı uefa'ya bile sokamıyorsan,elbetteki istifa edeceksin.ha kendisi adam gibi adam olabilir ancak takım adam olamadı ben mi yapacağım takımın adam olmasını.yeni gelmedin bu takıma geçen seneden tecrüben var şişirdiler durdular bobo böyle,holosko şöyle,ciise böyle,hele bir de şu delgado'yu öve öve bitiremiyorlar anlamıyorum.ha birde tellomuz var bırakın arkadaş bana 3-5 maç oynayacak futbolcu lazım değil.nerde ronaldo-zago ikilisi,nerde gunti,böyle yabancı alacaksınki yerli de anlayacak onun kendisinden fazla para aldığını.inşallah büyük beşiktaşıma hayırlı olur.zararın neresinden dönersen kardır derler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ertuğrul sağlam en iyisini yaptı bakti gördu ne bu oyunculardan bişi olur nede bu yönetım onun isteklerını yapar nede bu araftar onun arkasında durur.

kendine yakışanı yaptı en iyisimi işler karışmadan onun üstune haketmediği işlerın yıkılmaması onun açısından iyi oldu. geleceği parlak bir hoca inşallah başarılarına devam eder. bu illaki beşiktaş olacak diye bir şart yok.

aslında bu buyuk takımlara acımamak lazım bizim kendi futbolcularımıza teknık adamlarımıza gereken değerı vermıolar bu hallere düşmelerı en iyisi baksınlar görsunler o kadar guvendiklerı yabancı teknık adamlar ve futbolcular anadolu takımlarının karşısında ne hale gelıolar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama şunu unutmayın errtugrul esas gitme sebebini içlerindeki bazı yoneticilerin kendisi bilgisi dahilinde olamdan ertugrulu karalama çalışmaları yapmalarıdır
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir gs lıyım ama beşiktaş hata yaptığına inanıyorum.doğru giden gemiyi seferinden bozdular.şampiyon olacaklardı ama demekki şampiyon olmak istemiyorlarmış....?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri