Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Flaþ Flaþ.. Ertugrul Saðlam Ýstifa Etti!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Etsin Bencede

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adam gibi adamdý kendisine yakýþaný yaptý yakýþmýyordu zaten böyle sahtekar bir yönetimin idaresinde çalýþmasý helal olsun saðlam gibi saðlam adammýþ ertuðrul

trilyon alan ve takýmlarýmýza zarar veren yabancýlar utansýn utanacak yüzleri
    varse tabi ne demek istediðim anlaþýlmýþtýr umarým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ertuðruldan önce demirören istifa etmeli...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence beþiktaþta deðiþim kökten olmalý ........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bi tek metalist maçý kötüydü ya neden istifa etti ki?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mustafa Denizli sesleri!

Metalist Karkhiv yenilgisinden sonra Avrupa kupalarýna veda eden Beþiktaþ'ta yönetim yeni teknik direktör arayýþlarýna girerken, Ertuðrul Saðlam'ýn bugün istifa ettiðini resmen açýklamasýnýn ardýndan Siyah-Beyazlýlar arayýþlarýný hýzlandýrdý.
    Mýrcea Lucescu'nun Aralýk ayýna kadar kesin olarak gelemeyeceðini belirtmesinin ardýndan farklý arayýþlara giren Beþiktaþ Yönetimi, þu anda takým çalýþtýrmayan Mustafa Denizli'yi ilk sýraya aldý. Tecrübesiyle ve Türk futbolundaki bilgisiyle ön plana çýkan Denizli ile görüþüleceði ve yardýmcýlarý konusunda da konuþulacaðý öðrenildi. Beþiktaþ'ýn eski futbolcularýndan bazýlarý ile de yardýmcý antrenörlük konusunda görüþmeler yapýlacaðý bildirildi.
    Ayrýca Mustafa Denizli seçeneðinin yaný sýra geçmiþ dönemde Beþiktaþ'ý çalýþtýran Daum'un adý da kulislerde geçiyor.
    Þu anda Köln takýmýný çalýþtýran Daum'un yeniden Beþiktaþ'a dönmeye sýcak baktýðý ifade edildi.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ'a teknik direktör olarak imzayý attýðý gün arkadaþlarým demiþti, "yazýk edecekler, harcayacaklar Ertuðrul'u" diye. Ýyi bir teknik direktör olduðunu düþünmüyorum hatta Beþiktaþ için gayet yetersizdir, bu olayýn teknik tarafý; ancak bunun bir de insani yaný var. sonuçta Ertuðrul Saðlam bir robot deðil, duygularý, hisleri, düþünceleri olan bir insan. burada da mevcut Beþiktaþ yönetiminin artýk alýþkanlýðý haline getirdiði bir omurgasýzlýða deðinmek de þarttýr; her fýrsatta teknik adamlarý günah keçisi yapmak.

Sayýn tüpçü bey, Ertuðrul Saðlam hatalýdýr evet; ancak o hatalýysa sen ondan 100 kat fazla hatalýsýn ve paragözsün. Sen her fýrsatta bütün suçu Ertuðrul Saðlam'a yýkarak, ona karþý suni bir nefret ortamý yaratarak ve kendini iþin içinden sýyýrarak, neredeyse bütün ülkenin bu adama sövmesine ve gayet aðýrbaþlý ve efendi bilinen bir insanýn onurunu, haysiyetini yerlere çekmeye utanmaz mýsýn?

Beþiktaþ formasýný yýllarca baþarýyla giymiþ ve Galatasaraylý olmama raðmen futbol oynadýðý zamanlarda gayet sevdiðim bu adama karþý Metalist Kharkiv yenilgisinden sonra yönetim saðolsun bütün ülkede baþlatýlan "Ertuðrul Saðlam'ý karalayalým" kampanyasýný dehþetle takip ediyordum ve en sonunda onurlu þekilde istifasýný da etti Ertuðrul hoca, zorla ettirdiler. Ertuðrul hocanýn da dediði gibi artýk istedikleri hocayla rahat rahat görüþebilirler, ancak þu da gerçek ki Beþiktaþ'ý ucuz bir ticarethaneye dönüþtüren bu varlýklarýn zihniyeti kulübe egemen olduðu sürece sportif anlamda "baþarý" her zaman çok ama çok uzaklarda olacaktýr. Burada asýl cefayý çeken ise Beþiktaþ taraftarý olmaktadýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bjkli degilim ama ertugrul için üzüldüm.Bana göre iyi bir hocaydý.Baksanýza fenerin basýnda sahaya boþ boþ bakan dedem var.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gercektende adam gibi bir adam.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende üzüldüm ben bir fenerli olarak aragonesinde gitmesini istiyorum ertuðrul hocaya baþarýlar

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri