Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: PKK'ya gönüllü yardım eden ünlüler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart PKK'ya gönüllü yardım eden ünlüler

Ergenekon iddianamesinin ek klasörlerinde, Öcalan’ın Türkiye’ye getirildikten sonra örgüte destek verenleri anlattığı ifadesi de yer aldı.

Delil klasörü 3 numaralı DVD’ye göre PKK lideri Abdullah Öcalan ifadesinde PKK’ya Türkiye içinden destek olanların belli olduğunu savunarak, çoğunun HADEP çatısının altında toplandığını; Bucak, Adıyaman Kaviler, Suruç Kılıçlar aşiretlerinden dostlarının olduğunu ileri sürdü. Öcalan’ın sanatçılardan kendilerini desteklediğini iddia ettiği isimler ise Ahmet Kaya, Şivan Perver, Gülistan ve Şahturna.
    İbrahim Tatlıses’e ait olan Tatlıses Turizm’in gönüllü yardımlarını gördüklerini öne süren Öcalan, Halis Toprak’a ait Toprak Holding’den de zaman zaman parasal yardım gördüklerini savundu.
    Batman’daki petrol sendikalarından dostlarının olduğunu ve zaman zaman para yardımı gördüklerini iddia eden Öcalan, Antalya’da geniş yatırımlara giren Ceylan Holding’in pek çok yardım ve katkılarını gördüklerini ileri sürdü.
    Milliyet
    Konu MUTAF tarafından (03-08-2008 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılar çok kalın olmuş birşey anlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlar bilinmeyen şeyler değil.Eksik bile yazılmış mesela ferhat tunç.Anlamadığım bir şey bu ibrahim tatlıses denen adamın bu eşkiyalara yardım ettiği biliniyor'da bizim bir çok vatandaşımız neden hala bu adamı tutup kasetlerine para verip konserlerine gidiyor hayret.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende gazetede okudum bu hABERİ VE DETAYLARINI ibrahim tatlıses 1,5 milyon dolar nakdi yardımda bulunmuş pkk ya ve yaralılarını da tedavi ettirmiş ...eğer bunları bile bile bu tür kişilere halkımız halen prim veriyorsa dolaylı yoldan pkk ya destek veriyorlar demektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ve bizim milletimiz hala İbo, İbo diyor. Yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olayın birde şu boyutu var pkk avrupada da bir çok işadamından para toplamakta yani bunu yapma yöntemi farklı gidip te bize yardım edermisiniz demiyorlar gidip o işadamını öldürmekle işyerine ailesine saldırmakla tehdit ediyorlar ve haraçlarını alıyorlar burdaki durumda bundan farklı değildir kesinlikle çoğu sanatçıdan ve işadamından tehditlerle para kopardıkları kesin bi şey..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunlar bilinmeyen şeyler değil.Eksik bile yazılmış mesela ferhat tunç.Anlamadığım bir şey bu ibrahim tatlıses denen adamın bu eşkiyalara yardım ettiği biliniyor'da bizim bir çok vatandaşımız neden hala bu adamı tutup kasetlerine para verip konserlerine gidiyor hayret.
    ağzına sağlık usta.daha başka diyecek bir şey yok.ondan sonra da koyun gibi çıkıp pkk yı protesto ediyorlar.bu ne yaman çelişkidir.hem destek hem protesto.uyansın artık şu millet.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olayın birde şu boyutu var pkk avrupada da bir çok işadamından para toplamakta yani bunu yapma yöntemi farklı gidip te bize yardım edermisiniz demiyorlar gidip o işadamını öldürmekle işyerine ailesine saldırmakla tehdit ediyorlar ve haraçlarını alıyorlar burdaki durumda bundan farklı değildir kesinlikle çoğu sanatçıdan ve işadamından tehditlerle para kopardıkları kesin bi şey..
    kesinlikle dediklerine katılıyorum. ama iboyu hiç bir sebeb Haklayamaz bu konuda... Güngorendeki patlamanın oldugu saatte addam gobekler atmaya devam etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle dediklerine katılıyorum. ama iboyu hiç bir sebeb Haklayamaz bu konuda... Güngorendeki patlamanın oldugu saatte addam gobekler atmaya devam etti.

elbette o konuda katılıyorum daha önce de aynı muhabbet olmuştu şehitler verildiğinde programına devam etmişti canlı yayında ..eğer halkımız bunları göre göre halen dinlemeye devam ederse kendileri bilir ama unutmasınlar ki.ona giden her para kurşun olarak mehmetçiğimize geri dönebilir.. bunu bilsinler ve öyle alsınlar albümünü ya da diğer ticari faaliyetlerine öyle destek versinler!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım eden çok

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri