REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Dreamda diseq çözümü için olabilir..deneyebilirsinizTech Star diseq( model no TS- 888

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreamda diseq çözümü için olabilir..deneyebilirsinizTech Star diseq( model no TS- 888

Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır bu uydu cihazını kullanıyorum....bildiğiniz gibi cihazlarda diseq sorunu vardı...herkes bunlardan muzdarip....benim belkide 7-8 tane attığım oldu . daha doğrusu dreamda çalışmaz oldu. başka cihazlarda çalışıyorlardı ..fakat sonunda tavsiye ile denediğim Tech Star diseq( model no TS-888) ile 2 aydır hiç sorun yaşamadım..arkadaşların bilgisine...... bende 1 adet sabit türksat var diseg 1.girişe...2.antende motorlu olup 10 tane uyduya ayarlı 2.girişe bağlı..bazen çıkartmak gereği olduğundan diseg sık sık servis bulunamadı uyarısı çıkıyordu...tak çıkar vs..sinir bozucu durumla karşılaşıyordum......deneme ler sonunda bu diseg ucuzda olmasına rağmen iyi iş görüyor bende...arkadaşlara tavsiye edebilirim.resminide linke ekliyorum…saygılar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamlarde goldmaster veya next lerde iyi sonuç alınıyor tabi böle diğer markalardada denk gelen oluyor. ben next kullanıyorum ve gayet iyi tabi benım kullandığım next ın ilk çıkan serılerınden.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri