Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/15 İlkİlk ... 3456789101112131415 SonSon
144 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Elinde Altını olan hemen paraya çevirirse kar yapmış olur!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15 bin e kafadan 5 bin küsür geliyormuş elde 15 binde kalmadı dolar aldık bozdur al bozdur al 500 tl de kaybetmişim nasip im yok yafss

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çeyrel altın 90 civarında altın bu ara çok sık fiyat değiştiriyor ons düştü altında düştü herşey dolarda bitiyor dolar biraz yukselse altın tekrar toparlayacak
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çeyrel altın 90 civarında altın bu ara çok sık fiyat değiştiriyor ons düştü altında düştü herşey dolarda bitiyor dolar biraz yukselse altın tekrar toparlayacak

ufak bi toparlanışla yeni bir destek oluşturacağını bende düşünüyorum ama bu şu demek olmuyor ki altın çok daha fazla çıkacak elinizdekileri satmayın bana kalırsa bir daha toparlanırsa 1250 ye dek ulaşır sonra temelli iner aşağı 1180 ve yukarısı görüldü mü satma zamanı derim ben....

y.t.değildir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha yükselecek bu altın söylemedi demeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an elimde 4-5 bin lira var... 2 hafta sonra bir yere vereceğim...şimdi altın yapıpta 2 hafta sonra bozdursammı diyorum? ne dersin cabbari?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu an elimde 4-5 bin lira var... 2 hafta sonra bir yere vereceğim...şimdi altın yapıpta 2 hafta sonra bozdursammı diyorum? ne dersin cabbari?
    pek güven me geçen şubat civarı dolar nasıl çıkıyordu hepiniz bilirsiniz bankaya 45 bin tl yi dolara çevirip yatırdıydık ozamanda dolar düşmüştü 5 bin tl zarara girmiştik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi osmann şu dönemde elinde sıcak para varsa 1-2 haftalık maceraya girmene değmez ya batarsın ya çıkarsın ama para bu kolay kazanılmıyor haa boşta bir paraysa gözünü yum bas altına ama bir iki haftalık hiç kurcalama bence
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

altın düşüyor.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    altın düşüyor.....
    sen oyle san
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çeyrek altında son durum ne şuan

Sayfa 13/15 İlkİlk ... 3456789101112131415 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri