REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/15 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
144 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Elinde Altını olan hemen paraya çevirirse kar yapmış olur!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler CABBARİ sattım ve 1000 ytl ye yakın kar ettim 2.750 ytl ye almıştım altınları 3.670 ytl ye sattım biraz once :45:
    dedimya kar edersin diye
    yarın birgün düşer ve tekrar alır tekrar satarsın
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adnanarkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence çabucak düşer arkadaşlar geçenlerde cumhuriyet 260 ytl ye çıkmıştı sonra tekrar 210 ytl düştü.
    cumhuriyet altını kapanış fiyatı 275 ytl
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gidişle bende satacak gibiyim altınları.
    kafam karışık satsam mı ki diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pencere77 sana telefondanda bahsettim
    satayımmı satmayayımmı diye düşünürken fiyatlar yine gevşeyecek
    sat gitsin
    ben sana ucuz tarife yine alırım merak etme sen
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biliyosun ben zor karar veren biriyim(bir tek motor alırken çabuk karar verdim sanırım)

usta az parada değil biliyosun satacaklarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istanbul Altın Borsası (İAB) Başkan Vekili Osman Saraç, son zamanlarda yabancı ülkelerde görülen banka iflaslarının mali sistemin sağlığına dair piyasalarda duyulan endişeleri arttırdığını ve altını güvenli bir liman olarak ön plana çıkardığını söyledi.

Saraç yaptığı yazılı açıklamada 2007 yılı Temmuz ayı sonunda 665 $/ons'tan işlem gören altının 2008 yılının 17 Mart günü yüzde 54 artışla 1,030.80 dolar/ons ile rekor seviyeye ulaştığını hatırlattı.

Saraç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Rekor düzeye ulaşan altın fiyatlarının dünyada mücevher talebini ve dolayısıyla mücevher imalatını olumsuz etkilemesi fiyatların düşüş trendine girmesine yol açmış ve 2008 yılı Mart ayından itibaren bir düzeltme sürecine giren metal, 11 Eylül tarihinde 740 dolar/ons'a değin gerilemiş, ancak Eylül ayının sonuna doğru şiddetlenen finansal kriz altın fiyatlarının bir aydan kısa bir sürede önemli bir değer kazanmasına yol açmış, metal 29 Eylül tarihinde 920 dolar/ons'a yükselmiştir ve bugünlerde de 900 dolar/ons'un üzerinde seyretmektedir.

Özellikle hisse senedi piyasalarında ciddi düşüşlerin yaşandığı, finansal şirketlerin değerlerinin eridiği, Eylül ayında altının değer artışı yüzde 24'ü bulmuştur. Söz konusu dönemde İstanbul Altın Borsasınca yayınlanan altın endeksi de piyasa oyuncuları tarafından yakından takip edilmiştir.

Altına dayalı borsa yatırım fonlarının en büyüğü olan SPDR Gold Trust'ın altın varlıkları finansal krizin zirveye çıktığı dönemde, Eylül ayı sonu itibarıyla, 750 tonu aşarak rekor düzeye erişmiştir. Finansal krizin zirveye ulaştığı, 29 Eylül Pazartesi günü, SPDR Gold Trust'ın altın varlıkları yaklaşık 30 tonluk bir artışla 752.2 tonluk rekor bir düzeye yükselmiştir ki bu değer global altın üretiminin yaklaşık üçte birine karşılık gelmekte ve Eylül ayı ortasındaki seviyesinin 130 ton civarının üzerinde olmaktadır.

SPDR Gold Trust'ın altın varlıklarında, Eylül ayında kaydedilen bu büyük artış, finansal krizin daha da kötüleşeceği endişesini taşıyan yatırımcıların kısa bir süre içerisinde güvenli bir liman olarak altına yöneldiklerinin göstergesidir."

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

euro-dolarıda söyle bari bilgin varsa bu konuda ne yapmak gerekiyor.
    altıncı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dolar uçmuş usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

euro da iyice yükseldi.yarın düşecek dolar altın ve euro

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dolar uçmuş usta
    evet gördüm zaten işler kesattı iyice makasımız açıldı bakalım ne hallere düşeceğiz allah selamet versin cümlemize...

Sayfa 2/15 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri