Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: borsa harammıdır?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayısal ve spor toto tamamiyle şans oyunu oldugu için haramdır ama borsanın şansla alakası yok kar zarar ortaklık meselesi
    sealmetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin yazdıklarınızın içinde cevabı yani oynamak demişsiniz demekki burdan anlaşılacağı gibi sayılsal spor toto oynamaktan farkı yok oluyor benim görüşüm pek uygun değil
    güzel arkadaşım...halk dilinde borsa da iş yapanlar "borsada alım satım yaptım" demiyorki? "borsa oynadım" diyor...ben hep böyle duyduğum için yazdım...
    bende sakat iş olduğunu zannediyordum...arkadaşlarda genel olarak öyle dedi zaten...
    yoksa bildiğimden değil...
    selametle... (sakat iş vesselam...)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haramdır, Çünki; biri kaybederken biri kazanıyor, biri ağlarken biri gülüyor, biri batarken biri çıkıyor, birisi ötekinin evine incir ağacı dikiyor. Ağlayanın malı gülene hayır getirirmi? Gerisini siz düşünün gayri, Selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet her turlu vergısını alıyorsa helal abım helallllllllll!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    devlet her turlu vergısını alıyorsa helal abım helallllllllll!
    yapma kanarya...tekel ürünleride vergi dahilinde....sonra birsürü şey daha...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

borsa bir ticarettir.bir milletin tasurruflarının tekrar ticaretle ekonomiye katılmasıdır.bunun sonunda kazanç da var zararda var.o zaman helal kazanç ticarette olduguna göre kar ve zararda borsanın vaz geçilmedigi olduguna göre.aynı zamanda borsaya yatırılan para üretimde yaptıgına göre. günahmı sevapmı bunuda artık aklı olan kolayca çözer.başkasına danışmadan.
    borsayı banka faiziyle karşılaştırmayınız.çünkü faizde zarar yoktur.hep kar vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi çeşitli yorumlar var
    borsa için herkes birşey yazmış herkez birşeyler demiş en güzeli neydiği belirsiz birşeye bulaşmamaız lazım diye düşünüyorum haa benim hala borsada kagıdım var var ama çekmem gerektiğini düşünüyorum
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Benim Böyle Bir Derdim Yok

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazına bakarsak altın euro dolar da haram gözüküyor.altın ykselmesi için alın teri dökmüyoruz.euronunda yükselmesi için alın teri dökmüyoruz.

sence:49:
    Pencere77 kardeş valla benim böyle bir derdim yok. Emekli ikramiyesini alınca düşüneyim diyordum. Ona da çocukların dertleri el koyacak bu gidişle. Soruna gelince elindeki paranın (YTL) değerini korumak için neden almayasın ki? Paramızın değeri, elin paraları gibi değerli olsa zaten altın gümüş almana gerek kalmaz. Borsa işi ülkemizde tamamen kumara dönüşmüş durumda. Yatırıma filan gittiği yok. Eğer dedikleri gibi yatırıma gittiyse bu kadar işsiz niye? Değil mi?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaybedecek parası olan girer, kimseye fetva verecek halimiz yok. Herkesin kendi vicdanına kalmış, kumar oynamayı seven bir milletiz ve tabi ki borsa helal gibi geliyor, inşallah yanılmıyorlardır. Borsa yüzünden, evini, arabasını, ailesini, gururunu yitiren nice insan var, bunların hesabı kimden ve nasıl sorulacak acaba......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kaybedecek parası olan girer, kimseye fetva verecek halimiz yok. Herkesin kendi vicdanına kalmış, kumar oynamayı seven bir milletiz ve tabi ki borsa helal gibi geliyor, inşallah yanılmıyorlardır. Borsa yüzünden, evini, arabasını, ailesini, gururunu yitiren nice insan var, bunların hesabı kimden ve nasıl sorulacak acaba......
    ALLAH herkese akıl fikir vermiş ona göre mantıklı hareket etsinler mantıklı işler yapsınlar üzülmesinler
    heyecena kapılıp neyi ar neyi yok borsaya girersebatacagı belli birşey
    selmaetle
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri