Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: OĞLUMDAN ALINTILAR tebessüm için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart OĞLUMDAN ALINTILAR tebessüm için

Oğlumdan inciler yazdıklarımı birde çoçuk ağzı ile düşünün hayli hoş neşeli oluyor

4 yaşını doldurmamış oğlum ile yaşadığımız diyaloglar aklımda kalan kısımları kadar yazıyorum umarım gülümseme yaratıp neşelendirmişimdir

OYUNCAK ARABADAN DÜŞÜP KAFASINI YERE ÇARPTIĞI AN

Ben yanında yoktum bahçede düşmüş eve geldiğimde ilk gösterdiği kanayan kafası ben ne yaptın der demez BABA duymadın mı, neyi oğlum gümbürtüyü baba düşünce güm dedi kafam sen duymadın mı? Kanadımı peki dedim nasıl kanamasın o gümbürtüye bayramlıklarım bile kan oldu

BABA BEN BABA OLUYORUM

Geçenlerde kolunu uzatıp baba bak kıllarım çıkıyor bende baba oluyorum

SAKLAMBAÇ OYNUYORUZ

saklambaç oynamak istiyor oynamaya başlıyoruz babab ben neteye saklanacağım saklanacağı yeri ben söylüyorum ve bulamamış gibi yapıyorum

AKŞAM TV KARŞISINDA KARPUZ YERKEN SU İSTİYOR

Ben susadım bana suuuuu biz ( eşim ve ben ) kalk kendin al olmaz ben çok yorgunum oyuncaklarımı topladım ( oyuncakları da Lego ) veya bacağım ağrıyor sırtım ağrıyor uzanacağım

YİNE BİR AYRI SU İSTEME OLAYI

Git kendin alır mısın inat ya yırtıyor kendini ağlıyor o inat biz inat abartısız kendi almamak için 5 dakika ağladı daha fazla ben dayanamadım tuttum kolundan hafifte kulağından mutfağa götürdüm ve dediği şu şimdi sen benim gururumla niye oynuyorsun

HAYALİ ARKADAŞ

Her zaman hayali bir kahramanı var örümcek adam ateş adam vs. ama birde CEYKAN var Ara ara durduk yere der ki ha Ceykan geçti işte sizi Ceykan ile tanıştıracağım karşı apartmanda diyor araba ile bir yere giderken işte Ceykan orda der

DIŞARIDA İLK KEZ GÖRDÜĞÜ KİŞİLERE TANIDIĞIM VEYA TANIMADIĞIM KİŞİ OLSUN

Aa sen benim maç yaptığım arkadaşımsın demesi ben volkan dın

HAYALİ KAHRAMAN ATEŞ ADAM

Ateş adam oldu ya bizimki kimseye sarılmaz öptürmez neden ateş adam herkesi yakarmış ben sarılıyorum sen yandın ama sarılma diyor bende su adam buz adam bana bir şey olmaz dedim mi anlaşıyoruz

HASTANE DE GEÇEN OLAY

Hastanede bekleme salonundabekliyoruz evden çıkarken yağmur yok ama insanlar yağabilir diye şemsiye almış karşımızda bekleyen hafifçe yaşlı teyze elinde şemsiye ona karşı bakarak seslice aaa kadına bak yağmur yağmıyor şemsiye almış neden aldın . ama yağmur yağabilir oğlum olsun arabasına binsin ıslanmaz ozaman başlıyoruz biz abrası yoksa o uzatıyor kendi çapında
    Ayrı bir olay
    YİNE HASTANEDEYİZ 13 14 yaşlarında kız oğlanı uzaktan seviyor senin adın ne diey sordu oğlan ateş adam lar konuşamaz kız güldü buraya dikkat aaa sende tel adamsın
    Sebeb kızın dişlerinde tel olduğu için

GECE YATAĞINDA YATIYOR

artık kendi odasında kendi başına yatıyor canı sıkılırsa yada o an yanımaza gelmek istiyor ya uyanık dışarıdan veya olası bir tıkırtıda annneeee ne dedin yanıma mı gel dedin tamam geliyorum demesi
    Konu yalcinticaret tarafından (08-10-2008 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan da aklıma gelenler geldikçe yazarım Allah kimseye evlat acısı yaşatmaması dileğiyle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH bağışlasın
    benimki bile 3.5 aylık bana bir glüşü dünyaları veriyor
    amin kardeşim amin
    inşallah
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAH bağışlasın
    benimki bile 3.5 aylık bana bir glüşü dünyaları veriyor
    amin kardeşim amin
    inşallah
    usta hele bi sana gülmesi ayrı bide baba desin o zaman bi gör

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büütün çocukları babalarına bağışlasın allah kimseyi anasız ve babasız bırakmasın coçuklarımız bizler için bir çiçektir
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

darısı bizlere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zamane bebeleri yav. Bildiğiniz gibi değiller valla. Yalçın kardeş, tam benlikmiş dürzü milis, kereta ama, uzağız tabi. Apartmanın dedesi olunca bu tür muhabbetler gırla dört-beş tane haytayla. Şu kullandığım bs. için benimle kavga ederler. Birazda biz oynayalım diye. Vermediğim zamanda gidip sıkı yönetim gomutanına: Anneanneee, dedem bize bize oynatmıyo demiyorlar mı uyuz oluyorum keçikılıklı heriflere. Sonucu tahmin ediyorsunuzdur herhalde? Allah bağışlasın kardeş. Bu mutluluğu büyüdüklerinde bulamazsın ona göre, iyi değerdir derim.
    Cabbari len, onu bize göndersene yav. Sen bi tene daha yap. Hastayım yeni doğmuşundan, 1. sınıfa kadar olan bebelere. Bu tür bebelere ücretsiz bakılır. (Burası benim reklamım valla)
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocuklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kötü gözlerden korusun (amin)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah bağışlasın. darısı başımıza...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri