Oğlumdan inciler yazdıklarımı birde çoçuk ağzı ile düşünün hayli hoş neşeli oluyor
4 yaşını doldurmamış oğlum ile yaşadığımız diyaloglar aklımda kalan kısımları kadar yazıyorum umarım gülümseme yaratıp neşelendirmişimdir
OYUNCAK ARABADAN DÜŞÜP KAFASINI YERE ÇARPTIĞI AN
Ben yanında yoktum bahçede düşmüş eve geldiğimde ilk gösterdiği kanayan kafası ben ne yaptın der demez BABA duymadın mı, neyi oğlum gümbürtüyü baba düşünce güm dedi kafam sen duymadın mı? Kanadımı peki dedim nasıl kanamasın o gümbürtüye bayramlıklarım bile kan oldu
BABA BEN BABA OLUYORUM
Geçenlerde kolunu uzatıp baba bak kıllarım çıkıyor bende baba oluyorum
SAKLAMBAÇ OYNUYORUZ
saklambaç oynamak istiyor oynamaya başlıyoruz babab ben neteye saklanacağım saklanacağı yeri ben söylüyorum ve bulamamış gibi yapıyorum
AKŞAM TV KARŞISINDA KARPUZ YERKEN SU İSTİYOR
Ben susadım bana suuuuu biz ( eşim ve ben ) kalk kendin al olmaz ben çok yorgunum oyuncaklarımı topladım ( oyuncakları da Lego ) veya bacağım ağrıyor sırtım ağrıyor uzanacağım
YİNE BİR AYRI SU İSTEME OLAYI
Git kendin alır mısın inat ya yırtıyor kendini ağlıyor o inat biz inat abartısız kendi almamak için 5 dakika ağladı daha fazla ben dayanamadım tuttum kolundan hafifte kulağından mutfağa götürdüm ve dediği şu şimdi sen benim gururumla niye oynuyorsun
HAYALİ ARKADAŞ
Her zaman hayali bir kahramanı var örümcek adam ateş adam vs. ama birde CEYKAN var Ara ara durduk yere der ki ha Ceykan geçti işte sizi Ceykan ile tanıştıracağım karşı apartmanda diyor araba ile bir yere giderken işte Ceykan orda der
DIŞARIDA İLK KEZ GÖRDÜĞÜ KİŞİLERE TANIDIĞIM VEYA TANIMADIĞIM KİŞİ OLSUN
Aa sen benim maç yaptığım arkadaşımsın demesi ben volkan dın
HAYALİ KAHRAMAN ATEŞ ADAM
Ateş adam oldu ya bizimki kimseye sarılmaz öptürmez neden ateş adam herkesi yakarmış ben sarılıyorum sen yandın ama sarılma diyor bende su adam buz adam bana bir şey olmaz dedim mi anlaşıyoruz
HASTANE DE GEÇEN OLAY
Hastanede bekleme salonundabekliyoruz evden çıkarken yağmur yok ama insanlar yağabilir diye şemsiye almış karşımızda bekleyen hafifçe yaşlı teyze elinde şemsiye ona karşı bakarak seslice aaa kadına bak yağmur yağmıyor şemsiye almış neden aldın . ama yağmur yağabilir oğlum olsun arabasına binsin ıslanmaz ozaman başlıyoruz biz abrası yoksa o uzatıyor kendi çapında
Ayrı bir olay
YİNE HASTANEDEYİZ 13 14 yaşlarında kız oğlanı uzaktan seviyor senin adın ne diey sordu oğlan ateş adam lar konuşamaz kız güldü buraya dikkat aaa sende tel adamsın
Sebeb kızın dişlerinde tel olduğu için
GECE YATAĞINDA YATIYOR
artık kendi odasında kendi başına yatıyor canı sıkılırsa yada o an yanımaza gelmek istiyor ya uyanık dışarıdan veya olası bir tıkırtıda annneeee ne dedin yanıma mı gel dedin tamam geliyorum demesi

Teşekkur:

Yer imleri