Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: OÐLUMDAN ALINTILAR tebessüm için

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart OÐLUMDAN ALINTILAR tebessüm için

Oðlumdan inciler yazdýklarýmý birde çoçuk aðzý ile düþünün hayli hoþ neþeli oluyor

4 yaþýný doldurmamýþ oðlum ile yaþadýðýmýz diyaloglar aklýmda kalan kýsýmlarý kadar yazýyorum umarým gülümseme yaratýp neþelendirmiþimdir

OYUNCAK ARABADAN DÜÞÜP KAFASINI YERE ÇARPTIÐI AN

Ben yanýnda yoktum bahçede düþmüþ eve geldiðimde ilk gösterdiði kanayan kafasý ben ne yaptýn der demez BABA duymadýn mý, neyi oðlum gümbürtüyü baba düþünce güm dedi kafam sen duymadýn mý? Kanadýmý peki dedim nasýl kanamasýn o gümbürtüye bayramlýklarým bile kan oldu

BABA BEN BABA OLUYORUM

Geçenlerde kolunu uzatýp baba bak kýllarým çýkýyor bende baba oluyorum

SAKLAMBAÇ OYNUYORUZ

saklambaç oynamak istiyor oynamaya baþlýyoruz babab ben neteye saklanacaðým saklanacaðý yeri ben söylüyorum ve bulamamýþ gibi yapýyorum

AKÞAM TV KARÞISINDA KARPUZ YERKEN SU ÝSTÝYOR

Ben susadým bana suuuuu biz ( eþim ve ben ) kalk kendin al olmaz ben çok yorgunum oyuncaklarýmý topladým ( oyuncaklarý da Lego ) veya bacaðým aðrýyor sýrtým aðrýyor uzanacaðým

YÝNE BÝR AYRI SU ÝSTEME OLAYI

Git kendin alýr mýsýn inat ya yýrtýyor kendini aðlýyor o inat biz inat abartýsýz kendi almamak için 5 dakika aðladý daha fazla ben dayanamadým tuttum kolundan hafifte kulaðýndan mutfaða götürdüm ve dediði þu þimdi sen benim gururumla niye oynuyorsun

HAYALÝ ARKADAÞ

Her zaman hayali bir kahramaný var örümcek adam ateþ adam vs. ama birde CEYKAN var Ara ara durduk yere der ki ha Ceykan geçti iþte sizi Ceykan ile tanýþtýracaðým karþý apartmanda diyor araba ile bir yere giderken iþte Ceykan orda der

DIÞARIDA ÝLK KEZ GÖRDÜÐÜ KÝÞÝLERE TANIDIÐIM VEYA TANIMADIÐIM KÝÞÝ OLSUN

Aa sen benim maç yaptýðým arkadaþýmsýn demesi ben volkan dýn

HAYALÝ KAHRAMAN ATEÞ ADAM

Ateþ adam oldu ya bizimki kimseye sarýlmaz öptürmez neden ateþ adam herkesi yakarmýþ ben sarýlýyorum sen yandýn ama sarýlma diyor bende su adam buz adam bana bir þey olmaz dedim mi anlaþýyoruz

HASTANE DE GEÇEN OLAY

Hastanede bekleme salonundabekliyoruz evden çýkarken yaðmur yok ama insanlar yaðabilir diye þemsiye almýþ karþýmýzda bekleyen hafifçe yaþlý teyze elinde þemsiye ona karþý bakarak seslice aaa kadýna bak yaðmur yaðmýyor þemsiye almýþ neden aldýn . ama yaðmur yaðabilir oðlum olsun arabasýna binsin ýslanmaz ozaman baþlýyoruz biz abrasý yoksa o uzatýyor kendi çapýnda
    Ayrý bir olay
    YÝNE HASTANEDEYÝZ 13 14 yaþlarýnda kýz oðlaný uzaktan seviyor senin adýn ne diey sordu oðlan ateþ adam lar konuþamaz kýz güldü buraya dikkat aaa sende tel adamsýn
    Sebeb kýzýn diþlerinde tel olduðu için

GECE YATAÐINDA YATIYOR

artýk kendi odasýnda kendi baþýna yatýyor caný sýkýlýrsa yada o an yanýmaza gelmek istiyor ya uyanýk dýþarýdan veya olasý bir týkýrtýda annneeee ne dedin yanýma mý gel dedin tamam geliyorum demesi
    Konu yalcinticaret tarafýndan (08-10-2008 Saat 20:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri