şimdi baktım.viac2.conax.şifreleme sistemine geçmiş görünüyor.
çocuklar için iyi olmadı.
şimdi baktım.viac2.conax.şifreleme sistemine geçmiş görünüyor.
çocuklar için iyi olmadı.
hakketten yaaa... Benim kız "baby tv" diye tutturuyor.... Hadi bakalım ustalar... bulun bi çaresini lütfen....
konu birleştirildi.
ayrıca zaten via 2 idi ama onun , den sonrası var
daha önce 2.3 dü şimdi 2.5 oldu
valla ben yıllardan beri bu via 2.5-3.0 artık emu ya düşürlemli bi çözüm bulunmalı diye bekliyordum ve tps de ona geçti ise umarım bu olur yoksa emu ya yakışan bi tabut bulunup defin işlerine başlamak gerekir...sulh&saygı
tps artık emuya düşmez canalsat emuya düşebilir belki oda astr 19ede her şartta hotbird eski zamanları geçti polsatta 3-5 ay sonra gider çok düşük bir şans sky italya çözülür oda emuya her makinaya gelmez
bence irdeto ları ve viac leri çözen bir yazılım yapılmasının zamanı geldide geçiyor!
Ah be Hispasat bizi nelere mahkum ettin ne vardı şifreleme sistemini değiştirecek![]()
Arkadaşlar konu ile alakalı yazalım niye alakalı yerlere yazmıyoruz onu anlamıyorum.
Bulduk bir konu dal dal hemen yaz nasıl bir mantıktır bu yav
1.Tps sonbahar sonu Hotbirddeki yayınlarını kesicekler.
2.Tps uzun zaman önce canal sat ile birleşti ve zamanla tps de bulunan kanallar bu platform a kaydı.Şuan bakıcak olursanız tps paketinin büyük bir bölümü canal sat bünyesinde mevcut yani bir aktarım üç beş kanal eklenerek olucak
3.tps kullanıcıları canal sat için abone kartı yolladıgını biliyoruz yani bu da şu demek oluyor oradaki kanallar canal sat ın kullandıgı seca 2 ile şifrelenmeye devam edicek anlamına gelir.zaten 2.5 gectikten sonra bu kanalların bir daha izlenmesi canal sat ın açılmasıyla olucak
4.Sallamasyon yada hayalci davranmıyalım.
zaman ile herşey gözükücek zaten bir sürü paketin şifreleme sistemi degişti aslında bana şu saçma geliyor tps paketi gitti vayy ahh nedir bu yaw
ne var da bu kadar gitti onu anlamıyorum.Çok istiyorsan card sharing ile git aç izle
ama şundan olabilir türkiyede ikinci çanaklar hotbird olarak ayarlanıyo ne varsa o uyduda
tps paketide gidince![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri