REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Tps ve Ab-Sat paketi artık açılamaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8 baby.tv de sistem değiştirdi hotbirden.

şimdi baktım.viac2.conax.şifreleme sistemine geçmiş görünüyor.
    çocuklar için iyi olmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hakketten yaaa... Benim kız "baby tv" diye tutturuyor.... Hadi bakalım ustalar... bulun bi çaresini lütfen....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu birleştirildi.

ayrıca zaten via 2 idi ama onun , den sonrası var

daha önce 2.3 dü şimdi 2.5 oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben yıllardan beri bu via 2.5-3.0 artık emu ya düşürlemli bi çözüm bulunmalı diye bekliyordum ve tps de ona geçti ise umarım bu olur yoksa emu ya yakışan bi tabut bulunup defin işlerine başlamak gerekir...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps artık emuya düşmez canalsat emuya düşebilir belki oda astr 19ede her şartta hotbird eski zamanları geçti polsatta 3-5 ay sonra gider çok düşük bir şans sky italya çözülür oda emuya her makinaya gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı askero55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar benim anlayamadığım konu şu. bende 150cm lik çanak var ben thor3/5 ve intelsat uydularını izleyebilirmiyim? bunu öğrenmek istiyorum
    izleyebilirsin arkadaşım 150lilk kurtarıyor bendede var thora bakıyor güzel bi ayar yaparsan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tps artık emuya düşmez canalsat emuya düşebilir belki oda astr 19ede her şartta hotbird eski zamanları geçti polsatta 3-5 ay sonra gider çok düşük bir şans sky italya çözülür oda emuya her makinaya gelmez
    üstadım ben zaten tps yada canalsat emuya düşsün den ziyade via 2,5 ler artık emu lansın istiyorum sadece tps le sınırlı değil ...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence irdeto ları ve viac leri çözen bir yazılım yapılmasının zamanı geldide geçiyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ah be Hispasat bizi nelere mahkum ettin ne vardı şifreleme sistemini değiştirecek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konu ile alakalı yazalım niye alakalı yerlere yazmıyoruz onu anlamıyorum.

Bulduk bir konu dal dal hemen yaz nasıl bir mantıktır bu yav

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1.Tps sonbahar sonu Hotbirddeki yayınlarını kesicekler.

2.Tps uzun zaman önce canal sat ile birleşti ve zamanla tps de bulunan kanallar bu platform a kaydı.Şuan bakıcak olursanız tps paketinin büyük bir bölümü canal sat bünyesinde mevcut yani bir aktarım üç beş kanal eklenerek olucak

3.tps kullanıcıları canal sat için abone kartı yolladıgını biliyoruz yani bu da şu demek oluyor oradaki kanallar canal sat ın kullandıgı seca 2 ile şifrelenmeye devam edicek anlamına gelir.zaten 2.5 gectikten sonra bu kanalların bir daha izlenmesi canal sat ın açılmasıyla olucak

4.Sallamasyon yada hayalci davranmıyalım.

zaman ile herşey gözükücek zaten bir sürü paketin şifreleme sistemi degişti aslında bana şu saçma geliyor tps paketi gitti vayy ahh nedir bu yaw

ne var da bu kadar gitti onu anlamıyorum.Çok istiyorsan card sharing ile git aç izle

ama şundan olabilir türkiyede ikinci çanaklar hotbird olarak ayarlanıyo ne varsa o uyduda

tps paketide gidince

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri