Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Numarasýný Turkcell'e taþýyana her ay 30 dk bedava

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Numarasýný Turkcell'e taþýyana her ay 30 dk bedava

Numarasýný Turkcell'e taþýyana her ay – 30 DK BEDAVA!

Numaranýz ayný kalsýn! Kalitesi Turkcell olsun ;)
    Üstüne bir de her ay 30 dk bedava konuþun!

Hemen Turkcell Ýletiþim Merkezleri'ne veya Turkcell Satýþ Noktalarýna gelip baþvurunuzu yapýn. 9 Kasým sonrasýnda numaranýz otomatik olarak Turkcell'e taþýnsýn. Siz de Turkcell'e hoþ geldiniz hediyesi olarak 6 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle ayda 30 dakika bedava konuþma kazanýn. # Kampanya, 6 Ekim – 9 Kasým 2008 tarihleri arasýnda Turkcell Ýletiþim Merkezleri veya Turkcell Satýþ Noktalarýna gelerek 9 Kasým 2008 tarihinden sonra Numarasýný Turkcell'e taþýmak üzere yazýlý baþvurularýný yapan ve bu tarihten sonra baþvurularý onaylanan bireysel ve kurumsal faturalý hat veya faturasýz hat kullanýcýlarý için geçerlidir.
    # Kampanyadan yararlanabilmek 6 Ekim – 9 Kasým 2008 tarihleri arasýnda Turkcell'e numaralarýný taþýmak için yazýlý baþvuruda bulunmak yeterlidir.
    # Baþvurularýnýn 9 Kasým sonrasýnda onaylanmalarý halinde bu hatlar belirtilen kampanyadan otomatik olarak yararlanmaya baþlarla# Kampanya 6 Ekim – 9 Kasým 2008 tarihleri arasýnda geçerlidir.
    # Kampanyaya, belirtilen tarihler arasýnda Turkcell Ýletiþim Merkezleri veya Turkcell Satýþ Noktalarý'na gelerek 9 Kasým 2008 tarihinden sonra Numarasýný Turkcell'e taþýmak üzere yazýlý baþvurularýný yapan ve bu tarihten sonra baþvurularý onaylanan bireysel ve kurumsal faturalý hat veya faturasýz hat kullanýcýlarý için geçerlidir.
    # Kampanyadan yararlanabilmek 6 Ekim – 9 Kasým 2008 tarihleri arasýnda Turkcell'e numaralarýný taþýmak için yazýlý baþvuruda bulunmak yeterlidir. Baþvurularýnýn 9 Kasým sonrasýnda onaylanmalarý halinde bu hatlar belirtilen kampanyadan otomatik olarak yararlanmaya baþlarlar.
    # Ücretsiz süreleri dýþýndaki tüm görüþmeleri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
    # Bu kampanyadan faydalanan bireysel ve kurumsal faturalý hat veya faturasýz hat kullanýcýlarý 6 ay boyunca 30 dakika tüm Turkcell hatlarý ile ücretsiz görüþebileceklerdir.
    # Kampanya yurtiçi þebeke içi ve yurtiçi þebeke dýþý görüþmelerde geçerlidir.
    # Turkcell'in kampanya tarih ve koþullarýnda deðiþiklik yapma hakký saklýdýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben numaramý turkcele deðilde turkcelimi baþka taarafa taþýyacagým!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben numaramý turkcele deðilde turkcelimi baþka taarafa taþýyacagým!!!
    aynen bende öyle TEBRÝKLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6 ay 30 dakika bedava verecek ondan sonra geçirecek.
    yaþasýn avea 30 kontör ver ayda 150 dakika bedava konuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý patriot Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    150 dk kimle konuþacaksýn kimin telefon rehberinde 150 dk konuþabilecek kadar avea numarasý var ki hemde 150 kontor yüklemek zorunda kalacaksýn.

arkadaþým türkiyedeki en ucuz en hesaplý tarife türkcell indir bilmiyosanýz zahmet olmazsa araþtýrýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustione Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    150 dk kimle konuþacaksýn kimin telefon rehberinde 150 dk konuþabilecek kadar avea numarasý var ki hemde 150 kontor yüklemek zorunda kalacaksýn.

arkadaþým türkiyedeki en ucuz en hesaplý tarife türkcell indir bilmiyosanýz zahmet olmazsa araþtýrýn.
    150 kontör yüklemek þart deðil 120 yazýp 2200'a mesaj yollayýp 25 kontöre 30gün 120 dakika konuþabilirsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustione Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþ bence sen biraz araþtýr en kazýk turcell
    söyle bana baþka hangi þebeke kendi içinde bile 4 kotör dakida baþýna alýyor
    he4m ben mejburmuyum sadece turcellilerle konuþmaya verdiði hediye vs baþka bir oparatörü aradýnmý 10 misli g...ç.riyor
    sen þimdi diyeceksin ayda 250 kontör yükle ucuza konuþ ben her ayda 250 kontör yüklersem çoluk çocuk ne yiyecek
    bence diðer iki oparatörde turcellden ucuz hem ben onlarýnda güçlenmesini isterim þahsen daha kaliteli ve daha çok rekabet ortamýnýn oluþmasý açýsýndan
    Demir almak gelmiþse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

asla katýlmýyorum 2001 de ilk aria diye çýktýðý andan beri avea kullanýyorum o gün de en ucuzu bugünde en iyisi avea dýr öncelikle ben 1995 den beri cep kullanýyorum ve ilk hatlarýmýz malum turkcell di ve ne kadar kaliteli ve hesaplý olduðunu daha ilk baþtan hissettim ve çok fazla uzatmadan telsim e geçtim onda hizmet sorynlarý yaþadým ve aria çýktýðý gibi ari cý oldum ve o günden beri iddia ediyorum turkcell li den kat ve kat konuþup mesajlaþmýþýmdýr ve daha az ödemiþimdir ben numaramý bi yere taþýmayacaðým çünkü avea saolsun az ekmeðini yemedik ahde vefa misali devam ayrýca haytýmda en çok kontorum yok lafýný turkcell iden duyarým ama konuþtuklarý bir iki kiþi için o hattý deðiþtirmezler yani hem konuþamaz hemde hattý kullanmaya devam ederler ayrýca avea her ay yuklenen 150 kontore 3 saatlik þebeke içi konuþma veriyor valla dayanmýyor aranacak avea lý haddinden fazla...sulh&saygý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý patriot Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum bu 30 kontör nasýl oluyor banada anlatsana ben beceremedim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozhaloaga Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum bu 30 kontör nasýl oluyor banada anlatsana ben beceremedim
    üstadým ben her ay 150 kontör yükleyemem yada yüklemek istemem dersen..
    120 yaz (25) kontor
    150 " (30) "
    180 " (35) "
    200 " (40) "
    240 " (50) "

2200 e sectiðin dakikayý yaz ve gönder iþlem tamamdýr...not: secereken secimini iyi düþün öle yap ne kadar senin iþini görür ona göre yap ki çünkü bu uygulama ayda sadece 1 defa yapýlabiliyor onun için az dakika alýp tüh bitti deme ben bir ay en az 150 yüklüyor ikinci ayda 240 dakikayý seciyorum valla gelen 300 dakika ay bitmeden bitiyor ve 240 dakika da öyle 1 ekimde 240 aldým maalesef 10 günde nerdeyse bitti...
    sulh&saygý

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri