Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arasý

Konu: Numarasýný Turkcell'e taþýyana her ay 30 dk bedava

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gerçek þudur.
    alýrsýnýz elinize telefonunuzu. rehbere girersiniz.
    listede en çok aradýðýnýz numaralar turkcell ise Turkcell kullanýrsýnýz.
    avea ise avea. veya diðeri..
    Benim listemde 200 numaradan 15 tane sabit hat 3-4 tane kadar avea-vodafone diðer hepsi turkcell.. Þuan bana Turkcell tarifelerinden baþka hiç biri yaramýyor..
    ve son dönemde yaptýðý kampanyalar sayesinde 3 ayda bir kontor yukluyorum. oda hat kapanmasýn diye...Piyasada öncü Turkkcel.. ama numara taþýnabilirlði ile artýk öncü diye birþeyin kalmasýný istemiyorum. öncü olan halk olsun. yani biz kazanalým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustione Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    150 dk kimle konuþacaksýn kimin telefon rehberinde 150 dk konuþabilecek kadar avea numarasý var ki hemde 150 kontor yüklemek zorunda kalacaksýn.

arkadaþým türkiyedeki en ucuz en hesaplý tarife türkcell indir bilmiyosanýz zahmet olmazsa araþtýrýn.
    asla katýlmýyorum 2001 de ilk aria diye çýktýðý andan beri avea kullanýyorum o gün de en ucuzu bugünde en iyisi avea dýr öncelikle ben 1995 den beri cep kullanýyorum ve ilk hatlarýmýz malum turkcell di ve ne kadar kaliteli ve hesaplý olduðunu daha ilk baþtan hissettim ve çok fazla uzatmadan telsim e geçtim onda hizmet sorynlarý yaþadým ve aria çýktýðý gibi ari cý oldum ve o günden beri iddia ediyorum turkcell li den kat ve kat konuþup mesajlaþmýþýmdýr ve daha az ödemiþimdir ben numaramý bi yere taþýmayacaðým çünkü avea saolsun az ekmeðini yemedik ahde vefa misali devam ayrýca haytýmda en çok kontorum yok lafýný turkcell iden duyarým ama konuþtuklarý bir iki kiþi için o hattý deðiþtirmezler yani hem konuþamaz hemde hattý kullanmaya devam ederler ayrýca avea her ay yuklenen 150 kontore 3 saatlik þebeke içi konuþma veriyor valla dayanmýyor aranacak avea lý haddinden fazla...sulh&saygý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozhaloaga Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    dostum bu 30 kontör nasýl oluyor banada anlatsana ben beceremedim
    üstadým ben her ay 150 kontör yükleyemem yada yüklemek istemem dersen..
    120 yaz (25) kontor
    150 " (30) "
    180 " (35) "
    200 " (40) "
    240 " (50) "

2200 e sectiðin dakikayý yaz ve gönder iþlem tamamdýr...not: secereken secimini iyi düþün öle yap ne kadar senin iþini görür ona göre yap ki çünkü bu uygulama ayda sadece 1 defa yapýlabiliyor onun için az dakika alýp tüh bitti deme ben bir ay en az 150 yüklüyor ikinci ayda 240 dakikayý seciyorum valla gelen 300 dakika ay bitmeden bitiyor ve 240 dakika da öyle 1 ekimde 240 aldým maalesef 10 günde nerdeyse bitti...
    sulh&saygý

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri