Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Sahte YouTube sayfalarý virüs saçýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sahte YouTube sayfalarý virüs saçýyor

Sahte YouTube sayfalarý virüs saçýyor

Yazan:Haluk KARAHAN Perþembe, 09 Ekim 2008 10:36
    Uzunca bir süredir kapalý olan video paylaþým sitesi YouTube'a ulaþmanýn pek çok yolu var. Ancak dikkat edin, bu yollar güvenliðinizi de riske atabilir!

Atatürk'e hakaret eden videolar ve uygunsuz içerik nedeniyle aylardýr Türkiye'den eriþimi engellenmeye çalýþýlan video paylaþým sitesi YouTube için kullanýcýlar farklý yollarla sitelere eriþebiliyorlar. Ancak bu alternatif yollar bazý tehlikeleri de beraberinde getiriyor.
    Sisteme zarar veren ve arka planda çalýþarak sizi avlayan bu programcýklar, YouTube görünümündeki sayfada izlenen içeriðin güvenilir bir kaynaktan geldiði hissini uyandýrýrken bir yandan da bilgisayarýnýza sýzabiliyor.
    Bir diðer durumda ise internet üzerinde bilgisayar korsanlarý arasýnda dolanan bir yazýlým sayesinde sahte görünümde YouTube sayfalarýnýn oluþturulmasý kolay hale getiriliyor. Bu sayfaya girenler de videoyu beklerken bir hata mesajýyla karþýlaþýyorlar. Ýlgili görüntünün yüklenemediði, yeni eklentiyi indirmeniz gerektiði yönündeki bu uyarýyý kabul edenlerin bilgisayarlarýna ise virüs bulaþýyor. Bu noktadan sonra da korsan sizi istediðiniz içeriðe yönlendirse de arka planda istediðini ele geçirmiþ oluyor.
    Yerli siteler en güveniliri
    Öte yandan YouTube'un kapatýlmasý da yerli video paylaþým sitelerine olan ilgiyi artýrýyor. Kullanýcýlarýn büyük bir kesimi virüs tehlikesi olmaksýzýn aradýklarý içeriði bu sitelerden takip edebiliyorlar.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. de son dönemde popülerliði artan sayfalar arasýnda yer alýyor. Siteye olan ilgi içeriðin de geniþletilmesini saðladý. Þu an sayfa üzerinde kayýtlý kullanýcýlar tarafýndan gönderilmiþ toplam 150.000'in üzerinde video yer alýyor.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam bilgilendirme için çok teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Býrakýn artýk þu siteyi ya amma taktýnýz,onuda kapatýcam tam olacak
    Siz uðraþtýkça adamlara malzeme veriyorsunuz,girmeyin,izlemeyin
    ne olur ölürmüsünüz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teþekkürler..
    daha iyisi yapýlana kadar milyonlarca insan gibi ben de girmeye devam edeceðim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs

Alýntý konveks Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bilgilendirme için teþekkürler..
    daha iyisi yapýlana kadar milyonlarca insan gibi ben de girmeye devam edeceðim

Adý geçen siteden daha iyi görüntü ve ses kalitesi olan
    yüzlerce site var.Ayrýca bu uyduruk site insanlarý rencide
    etmekten baþka bir iþe yaramýyor.Ben sadece uyarayým dedim
    gerisi size kalmýþ,bu zihniyetle giderseniz olan bizim ülkemize
    ve insanýmýza ucu her zaman dokunacaktýr,sizde bu toplumda
    yaþadýðýnýza göre eninde sonunda bu sizede zarar verecektir

:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adý geçen siteden daha geniþ kapsamlý video içeriðine sahip hiç bir site yok þu an. bunun da ötesinde popülaritesi nedeniyle herkes tarafýndan kullanýlýyor. yani hiç kimse þu videoyu x sitesinde izledin mi demiyor... youtube'da ki þu videoyu izledin mi diyor.
    sitenin kontrol mekanizmasýnýn iyi çalýþmadýðýna ben de katýlýyorum ama iki - üç kendini bilmezin yolladýðý videolar yüzünden türkiye'de en fazla týklanan sitenin kapanmasý bu çaðda ne kadar doðru? o videolarý yollayanlarýn amacý zaten bu deðil mi? eminim onlarda "youtube türkiyede kapanmýþ millet nasýl izleyecek hakaretlerimiz"i diye üzülmüyor, aksine "70 milyonluk bir ülkede en fazla týklanan sitelerden birini kapattýrdýk" diye seviniyorlardýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý OLDSMAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Adý geçen siteden daha iyi görüntü ve ses kalitesi olan
    yüzlerce site var.

:46:

usta site adý verebilir misin birkaç tane

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta site adý verebilir misin birkaç tane
    ya usta allah aþkýna google amca sað olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya usta allah aþkýna google amca sað olsun.
    googleden çýkýyor çeþitli siteler ama oldsman ýn tavsiye edebileceði kaliteli siteleri bilmek isterim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben uzun zamanddýr bu siteyi izliyorum
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri