REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Digi TV gelecek kanallar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emuyla makinanın uygun olup olmadığını öğren
    makinam next ye 2000 cx superplus ama uydum hotbırde bakıyor ancak verdiğiniz kimi kanallar hotbırd de de mevcut boşta bir lnb im daha var oda iki çanağa bağlantılı olarak sirusa çevrili zaten günlük emu dosyalarını usb ile cihaza yükleyerek güncelliyorum saygılar!:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstam benimde sorum olacak acaba Goldmaster 76100 izleme imkanım varmı?var ise emularını alabileceğim yerin linkini verme imkanınız varmı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar diği tv Yazılar yazılıyorda bilen bir arkadaşımız bunu hangi uydudan izleyeceğimizi şifreleri nedir yazmıyor bende hotbrit uydusundan yabancı yayınları izliyorum.Diği tv yide izleme imkanım varmı kolay gelsin (Goltmastrer 9400 cı uydu cihazı kullanıyorum)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sabahattin Ayt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar diği tv Yazılar yazılıyorda bilen bir arkadaşımız bunu hangi uydudan izleyeceğimizi şifreleri nedir yazmıyor bende hotbrit uydusundan yabancı yayınları izliyorum.Diği tv yide izleme imkanım varmı kolay gelsin (Goltmastrer 9400 cı uydu cihazı kullanıyorum)
    Thor uydusu arkadaşım..

Şifreleride yazıyorum..

N 2111: 01: A4 29 EC FA EA 18 34 B3 5B E8 B1 C7 D5 75 28 4A
    DigiTV (1°W) 02.10.2008
    Ident 2111
    *** 01: A4 29 EC FA EA 18 34 B3 5B E8 B1 C7 D5 75 28 4A

Goldmaster 9400 ci cihaz ile thor uydusu izlenebilmektedir..***leri şu şekilde gireceksiniz ; Menu + 121 daha sonra *** menusu karşınıza gelecek daha sonra Nagravision2 şifreleme sistemine geleceksiniz..Ve digi tv *** satırlarına sırasıyla aynen bu şekilde gireceksiniz..

(Digi TV)2111 00 A4 29 EC FA EA 18 34 B3

(Digi TV)2111 01
    5B E8 B1 C7 D5 75 28 4A

Bu işlemleri uyguladıktan sonra thor uydusunu ayarlamak kalıyor thor uydusu hotbirde göre 13 derece daha batıdır..ve çanağı hafif aşağı doğru eğmeniz gerekiyor..11785 H 28000 en güçlü sinyal üzerinden thor uydusunu kolaylıka ayarlayabilirsiniz..bu frekansta sinyal seviyesi (önünde ağaç bina vs.olmayacak şekilde) % 100 lere varıyor..Bu frekansı bulduktan sonra 12723 H 27500 frekansı üzerinden de ince ayar yapmalısınız kalite %50 ye kadar getirmeniz lazım ki yayını temiz bi şekilde izleyebilesiniz..

Umarım yardımcı olabilmişimdir..kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstam benimde sorum olacak acaba Goldmaster 76100 izleme imkanım varmı?var ise emularını alabileceğim yerin linkini verme imkanınız varmı?
    Sizin cihazınızın güncel yazılımı buradadır..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İzleme imkanınız mevcuttur..Hatta sizin cihazınızda digi tv au olarak izlenebilmektedir..herhangi bir frekans üzerinde 1-2 dk. beklerseniz yayınları alabilirsiniz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sizin cihazınızın güncel yazılımı buradadır..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İzleme imkanınız mevcuttur..Hatta sizin cihazınızda digi tv au olarak izlenebilmektedir..herhangi bir frekans üzerinde 1-2 dk. beklerseniz yayınları alabilirsiniz..!
    ustam bilgilerine sağlık cihazım next ye 2000 cx superplus acaba biz nasıl seyredebiliyoruz çanak hotbırde çevrili ustam şayet bilgi verirsen çok sevinirim!:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gelecek belli değil şebeke aramayla bulunur
    o uyduda şebeke arama diye birşey yoktur!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam verdiğin bu değerli bilgiler için çok teşekkürler lakin biz bu digi tv yi nasıl seyredebiliyoruz dünde sormuştum lakin bilgi alamadım eğer bizi bilgilendirirseniz çok memnun oluruz saygılar!:45:
    Dün sizin konunuza gayet güzel yanıt verdigimi hatırlıyorum.

Sordugunuz şeyin takipcisi olun

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forum da her türlü bilgi var.Birçok kere bu konu hakkında açıklama yaptım.

ve bir sürü arkadaş yaptı lütfen araştırınız.Örnk Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ün önemli kısımda hiç bir yerde böyle bulamıcagınız bilgiler var.

Alıntı Sabahattin Ayt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forum da her türlü bilgi var.Birçok kere bu konu hakkında açıklama yaptım.

ve bir sürü arkadaş yaptı lütfen araştırınız.Örnk Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ün önemli kısımda hiç bir yerde böyle bulamıcagınız bilgiler var.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri