Bazı haber sitelerinin yorumlarına bakıyorum iki üç gündür...
akıl almaz yorumlar yapılmakta...Ordu yerden yere vuruluyor...(hadi hükümete bişey demiyorum...biri gelir biri gider...ama ordu öyle değil...)
"kardeşim hem bu vatanın evladıyım diyeceksin hemde küfüre varan yorumlar yapacaksın. sen ne biçim adamsın diyesi geliyor" insanın
yorumları buraya alıntı yapıpta daha fazla reklamlarının yapılmasını istemiyorum ama bunada biçare bulmak gerek...
eleştirinin de bir dozu olmalı...kişiyi eleştir, kurumuda eleştir ama biraz yapıcı olsun...bizde askerdik bir zamanlar...nasıl gayret edildiğini nelerle mücadele edildiğini az çok gördük...hayatımın en şerefli günleri idi...keşke bende düşse idim şehit...nasip değilmiş...şerefsizlerin hainliklerine, yandaşlarının yardımlarına, ab,ab diye bir tarafımızı yırttığımız hayranı olduğumuz avrupa ülkelerine ses etme, canını dişine takmış, şuan burnundan soluyan orduya etmediğini bırakma...acaba oradaki askerler bu yorumları okusa ne düşünürler...
allahtan mevzilerde internet yok....bu kadar hayasızlık, edepsizlik, kendini bilmezlik olmaz...böyle zamanlarda kenetlenmek gerekirken birbirimizi motive etmemiz gerekirken pkk şerefsizlerin dolmuşuna binerek orduya hücüm etmek hainlik.....biraz düşünüpte yazmak lazım...feraset, basiret ne büyük erdemmiş...
selametle...![]()

Teşekkur:
Bazı haber sitelerinin yorumlarına bakıyorum iki üç gündür...
Alıntı

Yer imleri