Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Laptop ta usb flash sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Laptop ta usb flash sorunu

arkadaslar bende hp dv5 1002 lap top var ve dun 8 gb lik kingston usb flash aldim fakat bende calisiyor ama icine dosya atamiyorum atsamda attigim dosyalarin boyutlari cok kucuk oluyor ama 20 mb lik dosya atmaya calistigim zaman atmiyor sadece bekliyor sistemim vista ultimate 64 bit tir
    cok acilen yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bilgisayarıma tıkla sonra orda flaş disk simgesının üzzerınde sağ tuş biçimlendir de ve biçimlendirme şeklini fat 32 yap ve biçimlendir sonra tekrar dene.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam denedim yine ayni sorun var yine olmadi simdi format aticam xp yüklicem hocam baska carem yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bence format atma başka denmeler yap ayrıca pc programcısı arkadaşlarda yardımcı olurlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

FLASHDISK,kullandığınız işletim sistemini destekliyor mu ??
    Bilgisayarınızın donanımı ile FLASHDISK uyumsuz olabilir
    Konu OLDSMAN tarafından (10-10-2008 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir de ''fat'' olarak biçimlendir.(fat32 değil.!)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buradan devam edelim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri