hadi hayirlisi arkadaslar
hadi hayirlisi arkadaslar
o değilde adamın adı şeytan kaldı yaw![]()
Belki ŞEYTAN fenerbahçenin ruhsuz futbolcularını uyandırır.
bende gelmesini isterim
hadi hayırlısı bakalım göle yoğurt mayamaya benziyor '' ya tutarsa''
Fenerbahçe'de büyük revizyon yapılması gerekiyor futbolcularda profesyonellik ruhu yok adamlar işimiz bu bundan para kazanıyoruz demiyorlar.Parasını alan yatıyor bu diğer takımlar içinde aynı sayılır fakat bu uzun yıllardır Fenerbahçe'de daha baskın.Göreceğiz bakalım kim gelecek neler olacak inşallah doğru kararlar verirler saygılar....
doğru diyorsun bu Luis Aragones için çok disiplinli otoriter taviz vermeyen vs.bi sürü şey yazılmıştı geldiğinde takım daha disiplinli olacağına tam tersi oldu şimdi herkez istediği gibi kafasına göre takılıyor
SELÇUK,ALİ BİLGİN,CAN ARAT bunlar amatör kümedeki KAYNAK spor da bile kadroya giremezler.
dereyı gormeden pacaları sıvamayın...
Rıdvan Fener'e mi geliyor?
23 Ekim 2008 Perşembe
Tahminleri isabetli analizleri çarpıcı. Aragones sonrası Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'ye mi gidiyor?
Fenerbahçe'nin umut vermeyen hali usta yorumcu Rıdvan Dilmen'in gözünü korkuttu. Acı bir Fenerbahçe deneyimi yaşayan Dilmen, elini taşın altına koymaktan kaçındı.
Katıldığı panelde konuşan Dilmen, kendisini Fenerbahçe teknik direktörlüğü için yeterli görmediğini açıkladı.
Dilmen, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu tarafından düzenlenen "Spor, Bilim ve Başarı’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı.
YANLIŞ TRANSFERLER
Sunum ve açılış konuşmalarının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Dilmen, 4-5 yıldır Fenerbahçe’de ciddi bir çıkış olduğunu ancak, kendi görüşüne göre yanlış transfer politikaları ve hatalı tercihler nedeniyle bu yıl takımda "hüsran bir senenin yaşandığını" kaydetti.
Fenerbahçe’de, bu dönemde ümit vermeyen bir görüntü olduğunu belirten Dilmen, "Fenerbahçe, maalesef bu yıl bundan 7-8 yıl önceye döndü" dedi. Dilmen, sözlerini şöyle sürdürdü:
İKİ FUTBOLCUYA 70 MİLYON DOLAR
"Sonuçta Emre Belözoğlu ve Guiza’nın Fenerbahçe Kulübü’ne 70 milyon dolar civarında maliyeti vardı. 3 yıl için çok ciddi rakamlar bunlar. Ama UEFA Kupası değerlerine baktığınız zaman Sportik Lizbon, Rangers gibi Fenerbahçe’den daha alt ekonomik güce sahip kulüpler var. Doğru transfer politikaları gerekiyor. Fenerbahçe doğru yolda giderken, son birkaç yıldır futbol takımının zayıflatıldığını düşünüyorum açıkçası. Mutlaka bu devre arasında yapılacak bir takım operasyonlar olacaktır. Şu anki görüntüsü tabii ki kötü. Çünkü artık büyük kulüplerin, Avrupa’da yarışacak kulüplerin 23 kişilik kadrosunun, eşdeğer oyunculardan olması lazım. Şu anda Fenerbahçe o durumda değil.
YETERLİ DEĞİLİM
Benimle ilgili olarak, kulüple herhangi bir görüşmem olmadı. Şu anda da mevcut teknik direktör var. Ben yorum yapabilirim. Teknik direktörlüğümün Fenerbahçe için yeterli olmadığını düşünüyorum.
aa
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri