REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: AİRTİES RT-206 hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 AİRTİES RT-206 hakkında

Arkadaşlar geçenlerde modemim için yazılım geldi ben onu kabul etmedim. Sonra internet bağlantım kesildi. Şimdi modeme ne reset atabiliyorum ne modemin içine girebiliyorum nede internete girebiliyorum. Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebiliriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modemi arkasından resetle ve kullanıcı bilgilerini yeniden yükle
    kapat-aç değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar geçenlerde modemim için yazılım geldi ben onu kabul etmedim. Sonra internet bağlantım kesildi. Şimdi modeme ne reset atabiliyorum ne modemin içine girebiliyorum nede internete girebiliyorum. Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebiliriz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

kulanma kulavuzunda gereken bilgi var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım modeme bağladığın pc ıp alıomu

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır almıyor. reset düğmesine yaklaşık 1 dakika boyunca basıyorum ama tık yok.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım benım modemde aynısı olmuştu. modemın flaş yazılımı silinmiş. modemın flaş entegresının progrıamı silinmiş. airtes merkez servısını arayarak garantili ise garanti kapsamında yaptır. değil ise onlara falaş yazılımının silindiğini söle bakalım ucret vesayre isteyeceklermı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam ustam bi garanti servisini arayayım bilgi alayım. yardımlarınız için çok teşekkür ederim. selametle. :45:
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta benimde fikrim şöyle geçenlerde banada oldu aynısı ve sorunun cevabı yüksek elektrik gelmiş modeme o yüzden flaşh yanmış yenisini almak zorunda kaldım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri