REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Skibbe'ye yol göründü!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Skibbe'ye yol göründü!

Galatasaray'da Teknik Direktör Michael Skibbe yolcu görünüyor. Skibbe'nin yardımcılıklarını yapan Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ın görevine son verildi. Skibbe'nin yerine de Barselona'nın eski hocası Rijkaard ile görüşülüyor.

NETİM RİJKAARD İLE TEMASTA

Galatasaray yönetiminin Ümit Davala ve Edwin Boekamp'ı görevden almasının perde arkasında Skibbe'yi istifaya zorlamak olduğu anlaşıldı. Skibbe için aba altından sopa gösteren yönetimin bu hareketle Alman hocanın işine son vermenin ilk adımını attığı belirtildi.

Skibbe ile bugün de bir görüşme yapan yönetimin "Yardımcılarımdan verim alamıyorum" açıklaması üzerine 2 yardımcı ile yollar ayrıldı. Ancak edinilen bilgilere göre UEFA Kupası'ndaki gruptan Skibbe ile çakamayacaklarına inanan Sarı-Kırmızılı yönetimin bir kaç gündür Rijkaard ile temasta oldukları öğrenildi. 2 yıl Barcelona'yı çalıştıran ve şu anda boşta bulunan Hollandalı dünyaca ünlü teknik adam ikna edilmeye çalışılıyor...

Rijkaard ile anlaşma sağlanırsa Skibbe ile de yollar ayrılacak.

tümspor.com

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rijkaard la sikibbe arasında bir fark yok bana göre illaki td değişicekse lucescu olmalı gerisi yalan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım rijkaard dediğin adam barcelona'yı diriltip bu günlerine getiren adam. 4-3-3(4-5-1) sistemini dünya futboluna kazandıran adam. barcelonaya şampiyonlar ligini ve la ligayı kazandıran adam. şu an shaktar donetsk gibi bi takımdan kovulması gündemde olan lucescuyu bu adama tercih ediyorsan, senin futbol bilginden şüphe ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım rijkaard dediğin adam barcelona'yı diriltip bu günlerine getiren adam. 4-3-3(4-5-1) sistemini dünya futboluna kazandıran adam. barcelonaya şampiyonlar ligini ve la ligayı kazandıran adam. şu an shaktar donetsk gibi bi takımdan kovulması gündemde olan lucescuyu bu adama tercih ediyorsan, senin futbol bilginden şüphe ederim
    bende sizin futbol bilginizden şüphe ediyorum rijkaard dediğin adam barcelonayı avucunun içi gibi biliyordu galatasarayı türk futbolunu bilmiyor lucescu dediğin adam türk futbolunu biliyor galatarayı çok iyi biliyor böyle ligin başlarında hoca değiştirceksen illaaki türk futbolunu bilen adam getiriceksin rijkaard gelirse eğer kulübü tanıyıncayadek lig biter anladın hem madem bukadar başarılı diyorsun neden boşta neden takım çalıştırmıyor lucescu çalıştırdğı takımların hepsinde başarılı oldu shaktar donetsk i kim tanıyordu kimse tanımıyordu dünya futbolunda adı şanı yoktu adam nerelerden nerelere getirdi her yıl şampiyonlar liginde oynuyorlar başırlı olur olmaz o ayrı mevzu ama senin şu anki sikbbe ile daha şampiyonlar ligine katılamadın .boş konuşuyorsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende sizin futbol bilginizden şüphe ediyorum rijkaard dediğin adam barcelonayı avucunun içi gibi biliyordu galatasarayı türk futbolunu bilmiyor lucescu dediğin adam türk futbolunu biliyor galatarayı çok iyi biliyor böyle ligin başlarında hoca değiştirceksen illaaki türk futbolunu bilen adam getiriceksin rijkaard gelirse eğer kulübü tanıyıncayadek lig biter anladın hem madem bukadar başarılı diyorsun neden boşta neden takım çalıştırmıyor lucescu çalıştırdğı takımların hepsinde başarılı oldu shaktar donetsk i kim tanıyordu kimse tanımıyordu dünya futbolunda adı şanı yoktu adam nerelerden nerelere getirdi her yıl şampiyonlar liginde oynuyorlar başırlı olur olmaz o ayrı mevzu ama senin şu anki sikbbe ile daha şampiyonlar ligine katılamadın .boş konuşuyorsun..
    konveks ve gs78 nickli arkadaşlar; bu forum fanatizme tam karşı olan bi forumdur..üsluplarınızı lütfen makul seviyelere çekin ve yazılarınızı karşılıklı sataşma yerine bilgi paylaşımı boyutlarında yazmaya özen gösterin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkdaşlar boşuna atışıyorsunuz çünki ikinizde haklısınız
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lucescu anasının karnında mı öğrendi türk futbolunu sanki? o mantıkta düşünürsek sadece lucescu, gordon milne ve ya daum yönetmeli takımlarımızı...
    şampiyonlar liginde anarthosis'de oynuyor arkadaşım. hocasının adını biliyor musun?
    mourinhoda boşta gezdi şu an interi çalıştırıyor. bi teknik direktör sürekli takım çalıştırıyor diye başarılı sayılacak olursa yılmaz vural "sir" lakabını almalı....
    Konu konveks tarafından (11-10-2008 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

of off çileli başım arkdaşım sana bi şekilde hak verirdim şöyle olsa idi hani ligler biter yaz dönemimde transferler yapılır o dönemde gelse tamam anlarım ama lig başlamış takımı tanıması zaten aylar alır lucescude böyle bir sorun hiç yok futbolda devamlılık önemli günlük başarıları her takım yapar yaşar lucescu devamlılığı olan bir teknik drektör böyle bir hoca varken insan başka adam ararmı teklif götürürsen gelmez o ayrı mevzu mourinho dediğin hoca bugün dünyanın en iyi teknik drektörü o tabiki her takımıda çalıştırmaz her takımda onu getiremez kıyaslama yapman bile saçma
    Konu gs78 tarafından (11-10-2008 Saat 00:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım peki lucescu o kadar iyi bi teknik direktör hem beşiktaş hem de galatasaraydan neden kovularak gönderildi? hem rijkaard gibi bi adamı sen sezon başı bulabileceğini düşünüyor musun?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lucescunun hem galatasarydan hem beşiktaştan gönderilmesi hataydı geçen zamanda bunu gösterdi bugün için shaktar doneks te gönrirse oda hata yapar siz lucescuyu beğenmiyorsanız beğenmeyin saygı duyarım ama kalkıpta ben beğeniyorum diede bana burda futboldan anlamıyorsun diyemessiniz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri