REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Skibbe'ye yol göründü!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım lucescuyu oynattığı futbolu sevmesem de her gittiği takımda belli bi başarı sağladığı için takdir ederim ama rijkaard bambaşka bi olay. bu iki teknik adamı karşılaştırmak bile suç benim gözümde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rijkaard la sikibbe arasında bir fark yok bana göre illaki td değişicekse lucescu olmalı gerisi yalan
    bi kere rijkaard gelirse iyi olur aslında haklısın ama lucescu konusuna gelince o adama çok haksızlık etti gerek galatasaray olsun gerek bjk olsun o adam çok iyi bir teknik adamdı. her iki takım da o adamı harcadı aslında. bu zamana kadar gelen en iyi teknik direktörlerden biri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Skibbe biraz daha durmalı.Adamı hemen kesip atmayalım.Reykard derseniz barcelonayı başarıya taşıdı ama... Barcelona zaten teknik adam olmazsada başarılı olur.Bu adam gelirse ilk önce Lincoln u kadrodan cıkarır.Ronaldinho örneği gibi.Ben bi zaman daha Skibbe derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum bi klübün önünde lucescu ve rijkaard seçeneği varsa bence rijkaardı seçmeli. sadece futbul açısından değil reklam açısındanda rijkaard harika olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serhat15 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkdaşlar boşuna atışıyorsunuz çünki ikinizde haklısınız
    arkadaş sende nasrettin hocayı geçtin ha hocaya iki adam gelmiş hoca biz aramızdaki anlaşazlığı gideremedik sen bize kadılık yap demişler hoca birini dinlemiş sen haklısın demiş diğeri atılmış hoca daha beni dinlemedin demiş hoca onuda dinlemiş sende haklısın demiş hanımı atılmış hemen hoca öyle olurmu ikisinede sen haklısın diyorsun demiş sende haklısın hanım sende diye yanıtlamış HAKLI HAKSIZ HERKESE SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fazla kurcalamayın skibbeyle devam edelimö bence
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum bi klübün önünde lucescu ve rijkaard seçeneği varsa bence rijkaardı seçmeli. sadece futbul açısından değil reklam açısındanda rijkaard harika olur...
    o dediğiniz durum rijkaard için lige hazırlık döneminde olur galatasarayı başka birinin tanımtasınada gerek yok ayrıca zaten tanınıyoruz aslında sadece galatasaryında değil türk futbolun devamlılığı yok önemli olan bunu başarmaktır lucescu tam anlamıyla devamlılığı olan bir hoca bakın fenerbahçeye avurpa şampiyonu hoca geldi ne oldu hüsran beşiktaşa del boscue geldi sonuç hüsran rijkaard dediğin hoca türk futbolunun t sini bilmez tanmıasıda uzun zaman alır iş işte geçer sanırım anladınız artık yazmıycam..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar ustam!

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fazla kurcalamayın skibbeyle devam edelimö bence
    selametle
    ustam siz gerçekten bu dediğinizde gerçekçimisiniz bu adamla devam edelimde bu adamla süt kupasına dahi gidemeyiz arkadaşlar rejkard diyor lucescu diyor ikisininde ayrı vizyonu var bana sorarsanız ama sadece şunu bilir şunu söylerim reklam yapacaksanız rejkardı şampiyon yapacaksanız luce yi alacaksınız saygılar!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecen sene kalli bu sene skibbe. 2 sezondur hocasızız zaten..
    Böyle iyi gidiyor.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri