irdeto modülüm var digitürk kartını çalıştırmıyor.ne yapmalıyım.digitürkün kartı irdeto
irdeto modülüm var digitürk kartını çalıştırmıyor.ne yapmalıyım.digitürkün kartı irdeto
arkadaşım kullandığın cihaz ne yazarmısın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
kulandıgım cihaz neta1040
yasal modulmü dtnin mdulumu
hayır satın aldım
arkadaşım digiturkun yenı kartları sadece kendi cihazlarında çalışır. başka cihazlarda ırdeto modulunde olsa çalıştıramazsın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
bildiğimiz irdeto-Viaccess modüller hiç bir zaman DT kartlarını çalıştırmadı zaten.
ancak sizin oralarda yapan varsa Crypto ya çevirtebilirsin ozaman tanır.
irteto modüllerde değere bindi gene malum kartlar çok iyi çalışıyor o modülde.
d.t ler irdeto değil Cryptoworks uyumlu modüllerle çalışıyor ben kulanıyorum yada next 2000 cıs sperpuluslarda kart okuyucuyla sorunsuz çalışıyor bu uydularda kart okuyucu olduğu için sorun yok
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri