REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: irdeto modul

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn irdeto modul

irdeto modülüm var digitürk kartını çalıştırmıyor.ne yapmalıyım.digitürkün kartı irdeto

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kullandığın cihaz ne yazarmısın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kulandıgım cihaz neta1040

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yasal modulmü dtnin mdulumu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır satın aldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım digiturkun yenı kartları sadece kendi cihazlarında çalışır. başka cihazlarda ırdeto modulunde olsa çalıştıramazsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bildiğimiz irdeto-Viaccess modüller hiç bir zaman DT kartlarını çalıştırmadı zaten.
    ancak sizin oralarda yapan varsa Crypto ya çevirtebilirsin ozaman tanır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

irteto modüllerde değere bindi gene malum kartlar çok iyi çalışıyor o modülde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d.t ler irdeto değil Cryptoworks uyumlu modüllerle çalışıyor ben kulanıyorum yada next 2000 cıs sperpuluslarda kart okuyucuyla sorunsuz çalışıyor bu uydularda kart okuyucu olduğu için sorun yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kellebekir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    d.t ler irdeto değil Cryptoworks uyumlu modüllerle çalışıyor ben kulanıyorum yada next 2000 cıs sperpuluslarda kart okuyucuyla sorunsuz çalışıyor bu uydularda kart okuyucu olduğu için sorun yok
    yeni çıkan ırdeto kartlar sadece digiturkun kendi cihazlarında çalışıyor arkadaşım.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri