REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
27 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hotbird gitti

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dt genelda 60lık kullanır 90lık buyuk ihtimalle trtnin sinyal gücü kaç ve hotbirdun kaybolmadan önce ortalama sinyal göstergeleri kaçtı eger uydu alıcın bu değerleri gösteriyorsa yaz lütfen
    Tam olarark sinyal gücü yazmıyor fakat full e bayagı yakın ona 95 dersek hotbirdde kanalına göre değişiyordu, genelde 70 üzeri denilebilr heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tam olarark sinyal gücü yazmıyor fakat full e bayagı yakın ona 95 dersek hotbirdde kanalına göre değişiyordu, genelde 70 üzeri denilebilr heralde.
    ayarlar iyiymiş bence bir servis çağırın boşuna vakit kaybetmeyin hiç ummadığınız bir yerde sorun olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb den gelen kabloyu santrale girmeden f connektör adaptörü ile direk kendi hattına bağla bir dene bakalım eğer yayını alırsan kablo lnb çanak sağlam demektir geriye santral kalıyor.
    yalnız denerken receiverindan diseq leri kapat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lnb den gelen kabloyu santrale girmeden f connektör adaptörü ile direk kendi hattına bağla bir dene bakalım eğer yayını alırsan kablo lnb çanak sağlam demektir geriye santral kalıyor.
    yalnız denerken receiverindan diseq leri kapat
    santral lnbleri direk çalışmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    santral lnbleri direk çalışmaz
    çalışır sadece çıkış verdiği poleriteden yayın alınır yani vertical altband çıkışı ise o bandtaki yayınları izler
    burada yapılacak iş hangi porttan çıktı ise o polaritedeki yayınlara bakacak
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalışır sadece çıkış verdiği poleriteden yayın alınır yani vertical altband çıkışı ise o bandtaki yayınları izler
    burada yapılacak iş hangi porttan çıktı ise o polaritedeki yayınlara bakacak
    kolay gelsin
    lnb den high H- high V- low H- low V olmak üzere 4 çıkış alıyorum.acaba bu dördünden hangisini deceiver a bağlarsam.hangi kanalı alabilirim.Örnek verebilir misi?Herkese yardımları ve uğraşları için teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lnb den high H- high V- low H- low V olmak üzere 4 çıkış alıyorum.acaba bu dördünden hangisini deceiver a bağlarsam.hangi kanalı alabilirim.Örnek verebilir misi?Herkese yardımları ve uğraşları için teşekkürler..
    ver lov :4fun tv kanalı
    10719mhz 27500 v

ver high: el jezzirre
    1211 mhz 27500 v

hor -hight :sharjah tv
    12654 27500

kolay gelsin

şahsi düşüncem santralden kaynaklanabilir.
    Konu airman06 tarafından (14-10-2008 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun kablolarda olsa bazı kanalların çıkması gerekirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekli LNB buldum ayrı kabloda çektim ama hotbirdü bulamadı.Sanırım uydunun yönünde problem olmuş. Çanağı ayarlamak için hotbird uydusunda hangi frekansı yakalamaya çalışmalıyım.Herhangi bir kanaldayken çanagı çevirdim çevirdim bir şey olmadı da..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ortalama aynı herhangi şifresiz kanalda yavaş ama kaçırırsın yayın çıksada çanağı oynat

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri