REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hotbird gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hotbird gitti

Arkadaşlar hotbird izlerken bir anda gitti. Lnb ve santrale giren kabloları kontrol ettim sorunsuz bir şekilde bağlı.Çanakta yerinde duruyor .. Santralden iki tane çıkıç var evde ikisnde de farklı deceiverlar var ve ikisinde de turksat var ama hotbird kanalları gitti..Acep uyduya mı bir şey oldu var mıdır aynı sorunu yaşıyan kimseler?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirdt çanağının ayarı yada LNB bozulmuş olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her hanede 2 tane çıkış varmıyoksa sadece sizdemi ayrıca apartmandaki diğer aneerde durum nasıl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

apartmanda normalde her daırede bır tane var ama santral bizde dıye iki tane çıkış aldık.Bİr anda gidi verdi.Onlarda da aynı hotbird yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    apartmanda normalde her daırede bır tane var ama santral bizde dıye iki tane çıkış aldık.Bİr anda gidi verdi.Onlarda da aynı hotbird yok.
    hotbirdün bağlı olduğu portlara tursatı bağla baalım türksat gelecekmi eger o***se sorun lnb olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hotbirdin cıkıs kabloları ile turksatın kablolarını santral üzerinden değiştirdim, yani hotbirdü diseq B iken diseq A yaptım.Gene turksat var hotbird yok.Türksatın lnb sini hotbird e taktım gene olmadı gittim yeni lnb aldım gene olmadı.Çanak yerinden oynadı dicek paslanmış vaziyette asıldım yerinden kıpırdamadı bile.Sanırım bir tek kablolarda sorun olma ihtimali kaldı di mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaçlık çanak var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım varsa hotbirdt çanağına normal LNB tak ve çanakta sinyal olup olmadığını kontrol et daha sonra kabloları kontrol edersin boşu boşuna uğramamış olursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki çanağımda 120 lik sanırsam..Yani normal digiturk canaklarından büyük.norman lnb de yok.Artık bir tane bulmam gerekiyor sanırsam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iki çanağımda 120 lik sanırsam..Yani normal digiturk canaklarından büyük.norman lnb de yok.Artık bir tane bulmam gerekiyor sanırsam
    dt genelda 60lık kullanır 90lık buyuk ihtimalle trtnin sinyal gücü kaç ve hotbirdun kaybolmadan önce ortalama sinyal göstergeleri kaçtı eger uydu alıcın bu değerleri gösteriyorsa yaz lütfen
    Konu zxcvbn10250 tarafından (14-10-2008 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri