REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: Hotbird gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dyzek bozuk olabilir, yağmurdan etkilenebiliyor çünki, değiştirmen gerekebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayhankeskin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dyzek bozuk olabilir, yağmurdan etkilenebiliyor çünki, değiştirmen gerekebilir.
    arkadaşım burda merkezi sistem arızası var disegc değil. konuyu iyi takip edersen iyi olur.

sen bence merkezi sistemı yapan firmayı çağır uğraşma orda yapacağın yanlış bişi santrale zarar verırı sonra başın ağrır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı çanak , aynı santral ve aynı lnb üzerinden eutelsat W3 ü alabiliyorum..Yani digiturk kanalları falan çıkıyor hatta bazı hotbird kanallarınıda buluyor en fazla 30 tane yaramaz kanallar.hotbirdle aralarında 5derece fark var azcık çeviriyorum eutel gidiyor ama hotbird gelmiyor.Amma kabiliyetsizmişim bir yakalayamadım uyduyu.Sanırım bu tamamen ayar hatası di mi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işler değişti şimdi.
    bu durumda kablo ve az da olsa santral sorunu ortadan kalktı.
    büyük bir ihtimal çanak ayarı zayıf da olsa lnb den kaynaklanabilir.
    yakaladığın hotbird kanallarına dikkat et bakalım aynı polaritemi?
    lnb den uydulardaki bazı kanalların izlenemediğini sinyali zayıf olduğunu gene bu forumda biryerlerde yazılmıştı.
    birde santrala örnek veriyorum v-high girersin santralden çıkmaz .santral arızası nı gözardı etmemek gerek.
    senin yerinde olsam
    santral lnb den çıkan kabloyu santrale girmeden eve gönderip bakarım eğer yayın yoksa lnb-çanak.varsa santral arızası.
    yalnız işlem yapmadan önce mutlaka cihaz ve santral powerları off olmasına dikkat et.
    ciddi arızalar yaratabilir.
    kolay gelsin
    Konu airman06 tarafından (14-10-2008 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynı çanak , aynı santral ve aynı lnb üzerinden eutelsat W3 ü alabiliyorum..Yani digiturk kanalları falan çıkıyor hatta bazı hotbird kanallarınıda buluyor en fazla 30 tane yaramaz kanallar.hotbirdle aralarında 5derece fark var azcık çeviriyorum eutel gidiyor ama hotbird gelmiyor.Amma kabiliyetsizmişim bir yakalayamadım uyduyu.Sanırım bu tamamen ayar hatası di mi ?
    çanağı kaldır aşağı yukarı ayarı bozulmuş gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb Teşekkürler

Herkese yardımları için çok teşekkürler... Sonunda hallettim çanak yerinden oynamış galiba ben isteyerek oynatamadım ama nasıl olduysa rüzgarla oynamış gibi..Saatlerce hotbirdu yakalamak için uğraştıktan sonra yakaladım ve milimetre bile farkediyor..Bu kadar hasas olması acayip uğraştırdı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı olcy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkese yardımları için çok teşekkürler... Sonunda hallettim çanak yerinden oynamış galiba ben isteyerek oynatamadım ama nasıl olduysa rüzgarla oynamış gibi..Saatlerce hotbirdu yakalamak için uğraştıktan sonra yakaladım ve milimetre bile farkediyor..Bu kadar hasas olması acayip uğraştırdı..

paslı contaları ve vidalarını değiştir tekrar bozulmasın

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri