REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sahte YouTube sayfaları virüs saçıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahte YouTube sayfaları virüs saçıyor

Sahte YouTube sayfaları virüs saçıyor

Yazan:Haluk KARAHAN Perşembe, 09 Ekim 2008 10:36
    Uzunca bir süredir kapalı olan video paylaşım sitesi YouTube'a ulaşmanın pek çok yolu var. Ancak dikkat edin, bu yollar güvenliğinizi de riske atabilir!

Atatürk'e hakaret eden videolar ve uygunsuz içerik nedeniyle aylardır Türkiye'den erişimi engellenmeye çalışılan video paylaşım sitesi YouTube için kullanıcılar farklı yollarla sitelere erişebiliyorlar. Ancak bu alternatif yollar bazı tehlikeleri de beraberinde getiriyor.
    Sisteme zarar veren ve arka planda çalışarak sizi avlayan bu programcıklar, YouTube görünümündeki sayfada izlenen içeriğin güvenilir bir kaynaktan geldiği hissini uyandırırken bir yandan da bilgisayarınıza sızabiliyor.
    Bir diğer durumda ise internet üzerinde bilgisayar korsanları arasında dolanan bir yazılım sayesinde sahte görünümde YouTube sayfalarının oluşturulması kolay hale getiriliyor. Bu sayfaya girenler de videoyu beklerken bir hata mesajıyla karşılaşıyorlar. İlgili görüntünün yüklenemediği, yeni eklentiyi indirmeniz gerektiği yönündeki bu uyarıyı kabul edenlerin bilgisayarlarına ise virüs bulaşıyor. Bu noktadan sonra da korsan sizi istediğiniz içeriğe yönlendirse de arka planda istediğini ele geçirmiş oluyor.
    Yerli siteler en güveniliri
    Öte yandan YouTube'un kapatılması da yerli video paylaşım sitelerine olan ilgiyi artırıyor. Kullanıcıların büyük bir kesimi virüs tehlikesi olmaksızın aradıkları içeriği bu sitelerden takip edebiliyorlar.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. de son dönemde popülerliği artan sayfalar arasında yer alıyor. Siteye olan ilgi içeriğin de genişletilmesini sağladı. Şu an sayfa üzerinde kayıtlı kullanıcılar tarafından gönderilmiş toplam 150.000'in üzerinde video yer alıyor.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bilgilendirme için çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırakın artık şu siteyi ya amma taktınız,onuda kapatıcam tam olacak
    Siz uğraştıkça adamlara malzeme veriyorsunuz,girmeyin,izlemeyin
    ne olur ölürmüsünüz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için teşekkürler..
    daha iyisi yapılana kadar milyonlarca insan gibi ben de girmeye devam edeceğim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı konveks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgilendirme için teşekkürler..
    daha iyisi yapılana kadar milyonlarca insan gibi ben de girmeye devam edeceğim

Adı geçen siteden daha iyi görüntü ve ses kalitesi olan
    yüzlerce site var.Ayrıca bu uyduruk site insanları rencide
    etmekten başka bir işe yaramıyor.Ben sadece uyarayım dedim
    gerisi size kalmış,bu zihniyetle giderseniz olan bizim ülkemize
    ve insanımıza ucu her zaman dokunacaktır,sizde bu toplumda
    yaşadığınıza göre eninde sonunda bu sizede zarar verecektir

:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adı geçen siteden daha geniş kapsamlı video içeriğine sahip hiç bir site yok şu an. bunun da ötesinde popülaritesi nedeniyle herkes tarafından kullanılıyor. yani hiç kimse şu videoyu x sitesinde izledin mi demiyor... youtube'da ki şu videoyu izledin mi diyor.
    sitenin kontrol mekanizmasının iyi çalışmadığına ben de katılıyorum ama iki - üç kendini bilmezin yolladığı videolar yüzünden türkiye'de en fazla tıklanan sitenin kapanması bu çağda ne kadar doğru? o videoları yollayanların amacı zaten bu değil mi? eminim onlarda "youtube türkiyede kapanmış millet nasıl izleyecek hakaretlerimiz"i diye üzülmüyor, aksine "70 milyonluk bir ülkede en fazla tıklanan sitelerden birini kapattırdık" diye seviniyorlardır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adı geçen siteden daha iyi görüntü ve ses kalitesi olan
    yüzlerce site var.

:46:

usta site adı verebilir misin birkaç tane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta site adı verebilir misin birkaç tane
    ya usta allah aşkına google amca sağ olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya usta allah aşkına google amca sağ olsun.
    googleden çıkıyor çeşitli siteler ama oldsman ın tavsiye edebileceği kaliteli siteleri bilmek isterim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben uzun zamanddır bu siteyi izliyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri