Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Vodafone'dan Yeni Cep Öğrenci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ıceman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben türkcel in 5 dakikası 1 kontöre konuşturacağını rüyamda görsem inanmam..Gelsin şu 9 kasım doğru türkcel numaramla vodafone bayiine !!!
    arkadaşım birincisi turkcell abonesi olan biri vadafone gidecekse hiç birşey bilmiyor derim saygısızlık etmek istemem ama şuan en en en ucuz turkcell kampuscell tarifesidir zate herkezde turkcell var aranacak kişiler turkcell olduğuna göre 2 saat bedava arandıkça kontor kazanıyorum 30 kontore 300 her yone benim her ay kontorlerim katlanıyor ben 4 yıldır vodafone abonesiyim 7 yıldır turkcell telsim satıldıktan sonra vodafone kazık atmaya başladı avea desen 150 kontor yukleme şartı arıyor ben 25 ytl verdikten sonra faturalı kullanırım ayrıyetten avea her yöne 2 kontore konuşacağına 150 turkcelle yukle avea ve vodafone yi 1dk 1 kontere konuş turkcell bu kampanyalarla silip süpürecek dahada başka bişey demem hala farklı operatorleri savunuyorsanız yuhh derim.
    not:3 operatöründe abonesiyim 3ü de öğrenci tarifesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rexsi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yolan vodafon değil arkadaşım vergiler....yani devlet
    devlet zaten yoluyor. ona alıştık.
    ama vodafone da bu fırsatı iyi değerlendiriyor.
    Sırasıyla ;
    1 vodafone
    2 avea
    3 Turkcell..

en çok yolan sıralaması.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    devlet zaten yoluyor. ona alıştık.
    ama vodafone da bu fırsatı iyi değerlendiriyor.
    Sırasıyla ;
    1 vodafone
    2 avea
    3 Turkcell..

en çok yolan sıralaması.
    @Basri bende cep aile var sene 2004 te kayıt oldum sene 2008 sadece mesaj ücreti arttı onun dısında zam görmedi tarife valla bilmiyorum diğer tarifelerle cok oynadılar ama cep aile aynı kaldı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @Basri bende cep aile var sene 2004 te kayıt oldum sene 2008 sadece mesaj ücreti arttı onun dısında zam görmedi tarife valla bilmiyorum diğer tarifelerle cok oynadılar ama cep aile aynı kaldı

serkan sen kullanıyorsun sen daha iyi bilirsin bayıye gidip soruyorum kafa karıştırmaktan bişi yapmıolar.

cep ailenın avantajları neler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan sen kullanıyorsun sen daha iyi bilirsin bayıye gidip soruyorum kafa karıştırmaktan bişi yapmıolar.

cep ailenın avantajları neler.
    Cep Aile tarifesinde görüşmeleriniz 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
    KDV ve ÖİV dahil fiyatlar aylık sabit ücret 3,51 YTL, Vodafone 0,26 YTL, aile içi 0,02 YTL, diğer GSM 0,72 YTL, sabit hat 0,26 YTL, SMS ücreti 0,2302 YTL'dir.

Ayrıca Aile İçi Mesaj Ücretsiz.Ve yukarıdaki fiyatlar kdv ve öiv dahil fiyatlar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Admin tarafından (18-10-2008 Saat 14:25 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cep Aile tarifesinde görüşmeleriniz 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
    KDV ve ÖİV dahil fiyatlar aylık sabit ücret 3,51 YTL, Vodafone 0,26 YTL, aile içi 0,02 YTL, diğer GSM 0,72 YTL, sabit hat 0,26 YTL, SMS ücreti 0,2302 YTL'dir.

Ayrıca Aile İçi Mesaj Ücretsiz.Ve yukarıdaki fiyatlar kdv ve öiv dahil fiyatlar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    guzel seçenek aslında

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan...
    En iyi terife seçimi bence şöyledir.
    Telefonumuzun rehberini açarız. listede en çok görüştüğümüz hangi operatörün numarası varsa o operatörün çeşitli tarfielerine yöneliriz.
    Örneğin ; en çok görüştüğüm kişiler Benim türkcell olduğu için. hatta rehberimdeki herkez türkcell kullandığı için bana en uygun seçenekleri Türkcell sunuyor.:45:

cep aile, aile içi kullanımda çok iyi.
    aslında her operatör kendi içinde çok iyi secenkler sunuyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan...
    En iyi terife seçimi bence şöyledir.
    Telefonumuzun rehberini açarız. listede en çok görüştüğümüz hangi operatörün numarası varsa o operatörün çeşitli tarfielerine yöneliriz.
    Örneğin ; en çok görüştüğüm kişiler Benim türkcell olduğu için. hatta rehberimdeki herkez türkcell kullandığı için bana en uygun seçenekleri Türkcell sunuyor.:45:

cep aile, aile içi kullanımda çok iyi.
    aslında her operatör kendi içinde çok iyi secenkler sunuyor...
    Şu anda telsimin yeni adıyla vodafonenin en iyi tarifesi kendi içinde istiyorsanız cep aile uygun bence 1 saat konussak bile 1.20 ytl yapar mesajda ücretsiz olması avantaj

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri