Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye Krizemi Sürükleniyor?

Katılımcı sayısı
354. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

198 55.93%
  • Hayır

156 44.07%
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türkiye Krizemi Sürükleniyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz olurmu yaaa arkadaşlar ne krizi beee hayatımız gül pembe şekilde gitmekte ama balon olarak ülkemizi bir balona katmışlar bizlerde içinde gül gibi yaşamaktayız bizi bu bolan hayata sokanların herhalde balonumuza verebilecekleri havaları almaya maddi durumları sıkışmaya başladı onun içinde bazılarımızı veya balondan bazı eşyalarımızıda almaya başlamalarından dolayı kriz yaşatmaktalardı unutmayalımki daha düne varıncaya kadar doları biz durdurduk diyorlardı (satacakları kalmayınca) herşeye zam yapmaya ve bizlere hayatı zehir etmeye başlamış oluyorlar belki hatırlayanlar vardır ben bir ankette de demiştim umarım utanan ben ben ve benim gibi düşünelenler olurda ülkemiz kazanır demiştim ama olurda utananlar onlar olursa sonucunda Türkiye'mizi kaybereriz demiştim korkarımki o günler gelmeye başladı arkadaşlar öyle tahmin ediyorimki bizleri çok ama çok kötü günler geliyor ve bunlarında gider ayak dahada kötü şeyler yapacağına da eminim.kusuruma bakmayın biraz ağır gibi oldu ama ben içinden geleni ve yaşadığım olayları analiz ettiğim kadarı ile (yaşımın verdiğ kadar)yazmaya çalıştım ben kişi ve kişilere karşı değil önümüzü görememekten çektiğim ızdırabı anlatmaya çalıştım.:49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda gerçekten büyük bir krizin içindeyiz ama bizler bunun farkındayız başkaları değil umarım başkalarından kastımı anlamışsınızdır amerika da ki bankanın iflasından sonra ekonomistlerimiz tehli***i hatırlattılar her gün bıkmadan usanmadan ama bunları maalesef sadece vatandaş olarak bizler dinledik konu her şey yolunda diyerek üstü kapatılıp geçiştirildi şu anda türkiye de her şey güllük gülistanlık gösteriliyor ama biz zaten bunlara alıştık artık eğer sağlık yasasından sonra hala kimseden bir ses çıkmıyorsa inanın krizde de bizlerin yani duyarlı vatandaşların haricinde kimseden ses çıkmaz saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biz Ne Krizler Gördük Yeterki çakalların Oyununa Gelmeyelim Ezan Susmasın Bayrak Inmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı nevzatasci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz Ne Krizler Gördük Yeterki çakalların Oyununa Gelmeyelim Ezan Susmasın Bayrak Inmesin
    bu dediklerine katılıyorum lakin görüpte önlem almamak konuyu geçiştirmek farklı bir şey değilmi sence?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BÖYLE SÖYLEMEKLE UMURSAMAZLIK YAP DEMEK İSTEMİYORUM UYANIK OLACAKSIN HER PARLAYANA GÜNEŞ DEMİYECEKSİN YIKACAKSIN YIKILMAYACAKSIN BU MİLLET NE ZOR GÜNLERDEN GEÇTİ AYAKTA KALMAK LAZIM..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BU GÜNLÜK HOŞCA KALIN ALLAHA EMANET OLUNUZ:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karamsar olmıyalım gayet iyi durumdayız 2000 öncesi olsa idi halimiz nice olurdu ama ülkemizi dış mihraklar değilde içimizden kemiriyorlar vayyy güzel ülkemin haline vayy ki ne vay

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Değil'de Dünya'mı Krize Sürükleniyor Demek Gerekir Bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerci kriz artık göbek adımız olmuş kriz olmadan bişey düşünemiyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz bağıra bağıra geliyor ama idareciler Tetbir almadan Herşeyi Allah'a emanet ediyor.Önce Tetbirleri alacaksın sonra Allah'a tevekkül edeceksiniz.

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri