kriz olurmu yaaa arkadaşlar ne krizi beee hayatımız gül pembe şekilde gitmekte ama balon olarak ülkemizi bir balona katmışlar bizlerde içinde gül gibi yaşamaktayız bizi bu bolan hayata sokanların herhalde balonumuza verebilecekleri havaları almaya maddi durumları sıkışmaya başladı onun içinde bazılarımızı veya balondan bazı eşyalarımızıda almaya başlamalarından dolayı kriz yaşatmaktalardı unutmayalımki daha düne varıncaya kadar doları biz durdurduk diyorlardı (satacakları kalmayınca) herşeye zam yapmaya ve bizlere hayatı zehir etmeye başlamış oluyorlar belki hatırlayanlar vardır ben bir ankette de demiştim umarım utanan ben ben ve benim gibi düşünelenler olurda ülkemiz kazanır demiştim ama olurda utananlar onlar olursa sonucunda Türkiye'mizi kaybereriz demiştim korkarımki o günler gelmeye başladı arkadaşlar öyle tahmin ediyorimki bizleri çok ama çok kötü günler geliyor ve bunlarında gider ayak dahada kötü şeyler yapacağına da eminim.kusuruma bakmayın biraz ağır gibi oldu ama ben içinden geleni ve yaşadığım olayları analiz ettiğim kadarı ile (yaşımın verdiğ kadar)yazmaya çalıştım ben kişi ve kişilere karşı değil önümüzü görememekten çektiğim ızdırabı anlatmaya çalıştım.:49: :49:

Teşekkur:

Türkiye Değil'de Dünya'mı Krize Sürükleniyor Demek Gerekir Bence

Yer imleri