Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiye Krizemi Sürükleniyor?

Katılımcı sayısı
354. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

198 55.93%
  • Hayır

156 44.07%
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
71 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Türkiye Krizemi Sürükleniyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye Değil'de Dünya'mı Krize Sürükleniyor Demek Gerekir Bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yorum

zaten krızden cıktıkmıkı uzun zamandır.hergun krız.dunya bızden ogrenmelı krızle yasamayı.savasmadaqn teslım olduk dıs guclere bı sahıp cıukamadık atanın emanetıne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerci kriz artık göbek adımız olmuş kriz olmadan bişey düşünemiyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kriz bağıra bağıra geliyor ama idareciler Tetbir almadan Herşeyi Allah'a emanet ediyor.Önce Tetbirleri alacaksın sonra Allah'a tevekkül edeceksiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu zamana kadar ABD'nin sıcak parasıyla refah içindeydik.(bizi yönetenlere göre) Ama şimdi onlar krizde bizler de etkileneceğiz. Kanser vücutta bir yer buldu mu diğer organlarada sirayet eder. Türkiye'de etkilenecek hemde nasıl ? Kendimizi avutmayalım. "Kılavuzu Karga Olanın Burnu Boktan Kurtulmaz." Allah sonumuzu hayır etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anketi ismi biraz bana galip geldi neyse ben kişilerle muhatap olmayayım.........

Şunu aktarayım ülkemizde bir kriz varmı var peki bu kriz tek bizdemi var hayır dünyanın bir cok yerinde kriz yasanıyo yani buna kriz demiyelimde küresel kriz diyelim bazılanız diyebilir bu krizin neresi küresel ona cevap vereyim İzlanda ve Zimbawer ülkeleri iflas etti Fransa cumhurbaskanı ve Almanya basbabakanı birbirine reslesti bu küresel kriz biter ve ülkemizde hala kriz var olursa o zaman ülkemizde kriz var..........
    Konu ultra-mehmet tarafından (13-10-2008 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pencere kardeşim ülkemiz krize sürüklenmez demisin herhalde piyasalardan haberin yok serkan çok güzel sıralamış bunları görmemek için her halde kör olmak lazım (yanlış anlama lafım sana değil)yada bu ülkede yaşamadan yorum yapmak lazım,şimdi şöle bir karşılatırma yapın bakalım yazar kasa fırlatılan hükümetten günümüze ne oldu kısaca dolar kaç tl idi ne oldu ,benzin kaç tl idi ne oldu (ayrıca o hükümet zamanında benzinin altarnatifi vardı oda kalmadı benzinle eşit oldu=mazot)bizim uyanık kamyon şöförleri mazota gelen zamdan etkilnmemek için mazota eşdeğer yağlar varmış onlar baya ucuzmuş onlardan kasa kasa alıp depoları doldurmaya başlamıştı ,bunu duyan UNAKITAN bir günde o yağlarıda mazota eşdeğer yaptı )),kısaca ülkemiz krıze sürükleniyor vatandaş ayakta durmaya çalışıyor bu buyük bir azimdir bakalıom nereye kadar gideçektir,ama çok kısa bir süre içinda daha büyük dalgalar ülkemizide sarsacaktır ,nerden biliyorsun ustam dersen az çok ekonomi okuduk,bu durum hem hükümeti etkileyecek hemde milletimi umarım düşündüğüm olmaz ,hamdolsunlarla ekonuomi yürümüyür zam ustune zam geliyor umarım düzelir bizde ülke olarak vede vatandaş larak rahat nefes alırız..
    Peki gacvokem ben sana bir sey aktarayım o zaman bankalar cokmus ve devlete kalmıstı ve devlet o bankaların magdurlarına para ödeyemiyodu o zaman dolar 600 tl hatılıyom 1.200.000 oldu yüzde yüz cıkmıstı o zaman bırak devlet kimseye para vermeyi halkından para alır duruma kadar inmişti peki biz o hükümet döneminde ımf den borc almıstık simdi kriz yasıyoruz peki ımf'den neden borç alınmadı bu kriz bizim ülkemizden kaynaklanan bir kriz degil eger öyle olsaydı bu daha önceki saydıgım hükümetn krizinden yasananlar olurdu iki krizi kalsılastır bakalım hangisi halkı etkilemiş...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bal gibi krizde yaşıyoruz tabiki herşeye zammı çare gören zihniyettten başka ne beklenirki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kriz çıksa birileri eline kına yapar kesin ama buna hükümetin izin vereceğini sanmıyorum
    zaten felaket telalları işbaşında sağlam bir duruş olmasaydı çoktan kırız hatta darbe bile
    yapılacak seviyeye çekilmeye çalışıldı ama gerçek şu ki çok sağlam duruş sergilendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar temelde bir direk gittimi gerisi zaten ayakta durmaz ben evelki hükümetleri örnek olsun diye verdim umarım olmaz ,hergün zam yiyoz inim inim inliyoz demekki bazılarınını tuzu kuru onlara dokunmuyor çarsıdan pazardan haberleri yok ,ortalık güllük gülüstanlık sanıyorlar ,inşallah olmaz ama yakındır diyorum artçılar geldimi deprem kaaçınılmazdır ,yeni zamlara hazır olun bu daha neki:49:,
    bu benim görüşüm

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri