Şimdi eğri oturup doğru görüp doğruyu konuşmak lazım..Bu hükümetin çok şey yapabileceğine inanlardanDIM.. 10 trilyondan daha büyük vergi borcu olanlarn hepsine af çıkardı..Bizim gibi esnaf olup da bağkurunu ödeyip 20-30 milyar borcu olanları affetmedi .Affetmediği gibi faizlerini bile silmedi..(Şimdi sorsak faizin haram olduğunu ayetle ,hadisle cevap verirler haram olduğuna dair)
Valla arkadaşlar devlet dairelerinde kamu görevi yapıp da belli maaşı olan arkadaşlar krizi anlasa da esnaf kadar hissetmez..O ancak boğazından kısar yani alış verişini daraltır.Yani olan piyasa esnafına olur..
Kriz var ....Bu hükümet de (maalesef) dindarlığı kullanarak bir güzel memleketi soyup soğana çeviriyor.(Bunu önceleri ben de kabul edemedim ama böyle)
Yani hiç bir şeyden haberimiz yoksa tvlerin yakaladığı meclis toplantılarındaki 'yakınımdır ,yardımcı olmanızı rica ederim'kartlarını da mı görmedik.
Kasımpaşalılığını millete yapan devlet büyükleriimizin 'ab'ya da 'abd'ye karşı kasımpaşalılığını görmedik.
İktidara 2005 de imf ye son diye geldiler eeee sene kaç oldu yine 3 senelik stand by yapılacakmış..Hani nerde senin sözün..
Başımızdakiler bizi öyle hale getirmişler ki (ödün verdikleri dış mihraklarla beraber)olan krizi görmüyoruz.Dumur olmuşuz...Yazık..Bayrak dalgalanacaksa ezan susmayacaksa bu ekonomik gücümüzün olduğu müddetçe olur..
Bazı değerlerimiz bunu engelliyor şimdilik ama nereye kadar sürer bu..
Bi söz var 'açlık sofuluğu ,milliyeti bozar 'diye...
Güçlü olmak durumunda ve zorundayız..

Teşekkur:

Yer imleri