Alıntı nevzatasci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar hala anlayamadığımız şey birileri bir kriz senaryosu yazıyor bizler busenaryoyu oynuyoruz . bu durum hatırlayanlar bilir geçmiştede böyleydi şimdide böyle ama senaryoda unutulan bir şey var aziz milletim uyanışa geçti birilerinin kriz öcüsü ile korkmuyor korkmayacakta yeterki özümüze kültürümüze milli benliğimize ananelerimize velhasıl bize has olan her şeyimize sahip çıkalım ihanet içinde olmayalım ufkumuzu geniş tutalım her platformda milli bütünlüğümüzü ifade edelim birbirimize desdek olalım işte o zaman krizler bize komedya gibi gelir SAYGILAR

dostum iyi güzel manevi dygularımızı koruyalım aile düzenimizi vatan sevgimizi koruyalım amenna o konuda bi sorun yok ...ama maddi olarak bitiyoruza günden güne ben esnafım ve her geçen yıl daha kötüye gidiyoıruz borçlarımız ödeyemiyoruz bagkuru yatıramıyoruz ALLAH korusun çoluk çocuk bi hastalansa veya benim başıma bi kaza bela gelse hastaneden çıkamam o durumlara geliyoruz böyle bi ortamda aile birliği de kalmayacak malesef insanlığı öyle bir noktaya getirdiler ki herşey maddiyata ve paraya dayandı "paran yoksa yaşama bundan daha iyi "mantığı oluştu ve ben krizi bizzat yaşadığım için bana hiç komedya gibi gelmiyor gayet ağır geliyor...gururu olan haysiyeti olan birine borcunu ödeyememek kadar hiç bir şey ağır gelmez bilmem anlatabildim mi??