Gönlünde yatan takým Fenerbahçe olan ve bu nedenle Beþiktaþ’ýn teklifini reddeden Rumen hoca, çarpýcý açýklamalarda bulundu.

Yabancý hocalar arasýnda en çok konuþulan isim olan, sýk sýk büyük takýmlarýn gündemine gelen Mircea Lucescu olay yaratacak açýklamalarda bulundu. Rumen hoca, "Benim Ukrayna’daki misyonum bitti. Rusya’dan iki büyük kulüpten teklif aldým ancak açýkça söylüyorum; son ana dek F.Bahçe’den telefon bekleyeceðim. Beþiktaþ ve G.Saray’ý düþünmüyorum ama F.Bahçe için Türkiye’ye gelmeye hazýrým" dedi. Sarý-lacivertli taraftarlara da övgü yaðdýran Lucescu "F.Bahçe müthiþ bir taraftar gücüne sahip. O taraftarla neler yapýlmaz ki? Kadýköy’de hiçbir takým puan alamaz" diye konuþtu.

F.BAHÇE ÝLE ANLAÞMIÞTIM

Yýllar önceki bir sýrrýný da açýklayan Rumen teknik direktör, "Aslýnda ben F.Bahçe’ye futbolcu olarak gelecektim. Yöneticilerle el bile sýkýþmýþtým. Ancak o zaman Romanya’nýn Devlet Baþkaný olan Çavuþesku bu transfere izin vermemiþti" ifadesini kullandý. Öte yandan ocak ayýnda teknik direktör Aragones’i göndermenin yollarýný arayan F.Bahçe’de birçok yöneticinin de Lucescu’ya sýcak baktýðý ve Rumen hocayla temasa bile geçtikleri belirtildi. Shakhtar’la sezon sonuna kadar sözleþmesi olmasýna raðmen Lucescu’nun devre arasý operasyonuyla F.Bahçe’nin baþýna gelme ihtimalinin yüksek olduðu kaydedildi.