Futbol Federasyonu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin, 23 Ekim Perşembe günü imzalanarak uzatılacağını bildirdi.
bu haber internethaberde çıktı.terim cimboma gelmiyor demek.
Futbol Federasyonu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin, 23 Ekim Perşembe günü imzalanarak uzatılacağını bildirdi.
bu haber internethaberde çıktı.terim cimboma gelmiyor demek.
Asparagas ......................
Asparagas BÖYLE sacmalık olmaz galatasaray oyuncak DEĞİL
sayın basrimutaf, dünya 3.lüğü şenol GÜNEŞ' in dir.haksızlık etmeyelim.ben gs lıyım ama f.terim gs' ın başına geçmesine şiddetle karşıyım.çünkü agresif bir insanı tek.direktör olarak tanımlayamam...
Allah korusun Galatasarayı
Tek imparator vardır, oda GALATASARAY'lıdır.İnşallah GS başına gelir.
İmparotor seni bekliyoruz.Düşmalarımızı tek tek çatlatalım.
hadi konuşmayalım diyoruz hadi hadi derken bir yerde akü artık su kaynatıyor fatih terimteknik direktör değil zaten o bizim sanayide kendi halinde esnaf allah aşkına nedir bu fatih terim düşmanlığı yok para için her şeyi yapar yok şöyle yok böyle hepimizin gözü aydın sende sevinebilirsin zaten gs gelmiyor kulüp güvenilir ellerde skıppe ile yıllarca tüm kupalar bizim. agresif dediğin insanla uefa kupasını mozambik takımımı aldı bu adamın yaptıkları ne kadar kolay unutuldu ben artık şaşkınlıkla yazılanları okuyorum bu arada kimi arkadaşlar yazıyor fatih terim yalakaları ona imparator lakabını koydu diye doğru valla bakkaldan veresiye yazdırdıkmı hızır gibi yetişip hesabı kapatıyor kimse bu adamın hakkını yemesin ona o lakabı gönülden gs lılar koydu agresif liği ile takımı ateşledi çoğu maçta yenildik dediğimiz maçları lehimize çevirtti yeri geldi takımla ağladı yeri geldi takımla güldü ama yüzümüzü çok güldürdü yazık çok yazık![]()
![]()
![]()
![]()
gs kadrosu tam terime göre bence gelsin![]()
kadıköyde uefa ne dersiniz x takımlar için zor bi durum![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri