REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
53 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 'Fatih Terim G.Saray'a hayırlı olsun'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Futbol Federasyonu, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin, 23 Ekim Perşembe günü imzalanarak uzatılacağını bildirdi.
    bu haber internethaberde çıktı.terim cimboma gelmiyor demek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Asparagas ......................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Asparagas BÖYLE sacmalık olmaz galatasaray oyuncak DEĞİL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın basrimutaf, dünya 3.lüğü şenol GÜNEŞ' in dir.haksızlık etmeyelim.ben gs lıyım ama f.terim gs' ın başına geçmesine şiddetle karşıyım.çünkü agresif bir insanı tek.direktör olarak tanımlayamam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No hat var düzeltiyim dedim

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle katılıyorum.
    Fatih hoca profosyonel bir spor adamı.
    İstediği takımda veya milli takımda görev alabilir..
    M.Denizlide iyidir. G.Bulakta iyidir. ama Terim kendini her türlü ispatlamış bir Hocadır.. Tarihimizde Dunya üçüncülüğü. avrupa üçüncülüğü. Uefa kupası kazandıran tek hocadır. Dahada ne denilebilir.
    Avrupada Fiorentina ve Milanda görev almış bir Teknik direktör..
    Bu kişi Fatih Terim...
    Umarım Galatasaraya Gelir...
    sevgili arkadaşım yazında ki hata dünya 3. lüğüdür.Dünya üçüncülüğünü TRABZONSPORUN efsana kalecisi ŞENOL GÜNEŞ sayesinde kazanmıştır.SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah korusun Galatasarayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek imparator vardır, oda GALATASARAY'lıdır.İnşallah GS başına gelir.

İmparotor seni bekliyoruz.Düşmalarımızı tek tek çatlatalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart lütfen

Alıntı erhankocabas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın basrimutaf, dünya 3.lüğü şenol GÜNEŞ' in dir.haksızlık etmeyelim.ben gs lıyım ama f.terim gs' ın başına geçmesine şiddetle karşıyım.çünkü agresif bir insanı tek.direktör olarak tanımlayamam...
    hadi konuşmayalım diyoruz hadi hadi derken bir yerde akü artık su kaynatıyor fatih terimteknik direktör değil zaten o bizim sanayide kendi halinde esnaf allah aşkına nedir bu fatih terim düşmanlığı yok para için her şeyi yapar yok şöyle yok böyle hepimizin gözü aydın sende sevinebilirsin zaten gs gelmiyor kulüp güvenilir ellerde skıppe ile yıllarca tüm kupalar bizim. agresif dediğin insanla uefa kupasını mozambik takımımı aldı bu adamın yaptıkları ne kadar kolay unutuldu ben artık şaşkınlıkla yazılanları okuyorum bu arada kimi arkadaşlar yazıyor fatih terim yalakaları ona imparator lakabını koydu diye doğru valla bakkaldan veresiye yazdırdıkmı hızır gibi yetişip hesabı kapatıyor kimse bu adamın hakkını yemesin ona o lakabı gönülden gs lılar koydu agresif liği ile takımı ateşledi çoğu maçta yenildik dediğimiz maçları lehimize çevirtti yeri geldi takımla ağladı yeri geldi takımla güldü ama yüzümüzü çok güldürdü yazık çok yazık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs kadrosu tam terime göre bence gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kadıköyde uefa ne dersiniz x takımlar için zor bi durum

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri