............................................
Teşekkur: 0
............................................
Konu PASA87 tarafından (15-10-2008 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir.
THY'nin Antalya - St. Petersburg seferini yapan, içinde 167 yolcu olan uçağın bir korsan tarafından kaçırıldığı, yolcuların korsanı yakaladığı açıklandı...
Bu sabah 10.30'da Antalya'dan St. Petersburg'a hareketlenen THY'nin Eirbas 320 tipi uçağının kalıkştan kısa süre sonra kaçırıldığı açıklandı. İçinde 167 yolcunun bulunduğu uçağın Karadeniz üzerindeyken sinyal verdiği ve üzerimde bomba var diyen yolcunun yolcular tarafında etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Bu sabah 10.30'da Antalya'dan St. Petersburg'a havalanan ve kalkıştan kısa bir süre sonra uçağın kaçırılma sinyali verdiği bildirildi. DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci, muhtemelen Karadeniz üzerinde verilen sinayalden sonra "üzerimde bomba var" diyen korsanın uçaktaki yolcular tarafından etkisiz hale getirildiğini ve uçağın da St. Petersburg uçuşuna devam ettiğini açıkladı.
Öte yandan TAV'dan yapılan açıklamada, Cebeci'nin bilgileri doğrulanırken, uçağın 40 dakiak sonra St. Petersburg'a güvenli bir şekilde iniş yapacağı bildirildi..
uçaktaki herkes için kalıcı bir anı olmuştur...
selametle...
hayır benim yıllardır anlamadığım ve kafama takılan bi sorudur bu ucak kaçırma eylemlernedir amaç ya??? nedir yani amaç?? kaçırsan ne geçecek eline alıp uçağı eve mi götüreceksin götürüp satacak mısın paraya mı çevireceksin??ülen zaten saat uçak havada giden bi şey sonuçta ya yakıtı bitip inecek ya da düşecek öleceksin ya da yakalanacaksın başka bi sonucu ve alterntifi yok ki bu uçak kaçırma eyleminin!!!uçak kaçırmanın amacını bilen varsa bana da açıklasın da merakım gitsin
![]()
![]()
eylem yapıyor.
mesela basın açıklaması yada mikrofon tuttuklarında işte kimin için çalıştınız x örgüt için
yada bir haber kanalında bugün sabah saatlerinde x örgütüne baglı eylemciler thy nin antalya ....
yani bunu insanların kafasına kazıtmak için
nasıl bir üzerinde bomba olan terorist hayatını feda ediyorsa yada ettiriliyorsa bunlarında böyle bile bile
umuter hocam senden böle bi yazı beklemezdim herhangi bir eylem ne için yapılır mesela büyük şeytanın istinyedeki elçilik binasına saldıranlar illaki öleceklerini düşünmüşlerdir değilmi eylemler her zaman amacına ulaşmaz ama llaki bi amacı vardır adını ne koyarsan koy bi amaç var ok selam ve dua ile
yok be yaw ben onu espiri olsun diye yazdım öyle elbette bi amaç için kaçırırlar uçağı yoksa geri zekalı mı bu adamlar sonunu bile bile kaçırsınlar ama ne bileyim ilk kim icat ettiyse bu modayı tuhaf geliyo bana işte
demekki korsan çok acemiymiş
yolcular iki dakikada hakladıkalrına göre![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri