............................................
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
............................................
Konu PASA87 tarafýndan (15-10-2008 Saat 18:21 ) deðiþtirilmiþtir.
THY'nin Antalya - St. Petersburg seferini yapan, içinde 167 yolcu olan uçaðýn bir korsan tarafýndan kaçýrýldýðý, yolcularýn korsaný yakaladýðý açýklandý...
Bu sabah 10.30'da Antalya'dan St. Petersburg'a hareketlenen THY'nin Eirbas 320 tipi uçaðýnýn kalýkþtan kýsa süre sonra kaçýrýldýðý açýklandý. Ýçinde 167 yolcunun bulunduðu uçaðýn Karadeniz üzerindeyken sinyal verdiði ve üzerimde bomba var diyen yolcunun yolcular tarafýnda etkisiz hale getirildiði öðrenildi. Bu sabah 10.30'da Antalya'dan St. Petersburg'a havalanan ve kalkýþtan kýsa bir süre sonra uçaðýn kaçýrýlma sinyali verdiði bildirildi. DHA Genel Müdürü Uður Cebeci, muhtemelen Karadeniz üzerinde verilen sinayalden sonra "üzerimde bomba var" diyen korsanýn uçaktaki yolcular tarafýndan etkisiz hale getirildiðini ve uçaðýn da St. Petersburg uçuþuna devam ettiðini açýkladý.
Öte yandan TAV'dan yapýlan açýklamada, Cebeci'nin bilgileri doðrulanýrken, uçaðýn 40 dakiak sonra St. Petersburg'a güvenli bir þekilde iniþ yapacaðý bildirildi..
uçaktaki herkes için kalýcý bir aný olmuþtur...
selametle...
hayýr benim yýllardýr anlamadýðým ve kafama takýlan bi sorudur bu ucak kaçýrma eylemlernedir amaç ya??? nedir yani amaç?? kaçýrsan ne geçecek eline alýp uçaðý eve mi götüreceksin götürüp satacak mýsýn paraya mý çevireceksin??ülen zaten saat uçak havada giden bi þey sonuçta ya yakýtý bitip inecek ya da düþecek öleceksin ya da yakalanacaksýn baþka bi sonucu ve alterntifi yok ki bu uçak kaçýrma eyleminin!!!uçak kaçýrmanýn amacýný bilen varsa bana da açýklasýn da merakým gitsin
![]()
![]()
eylem yapýyor.
mesela basýn açýklamasý yada mikrofon tuttuklarýnda iþte kimin için çalýþtýnýz x örgüt için
yada bir haber kanalýnda bugün sabah saatlerinde x örgütüne baglý eylemciler thy nin antalya ....
yani bunu insanlarýn kafasýna kazýtmak için
nasýl bir üzerinde bomba olan terorist hayatýný feda ediyorsa yada ettiriliyorsa bunlarýnda böyle bile bile
umuter hocam senden böle bi yazý beklemezdim herhangi bir eylem ne için yapýlýr mesela büyük þeytanýn istinyedeki elçilik binasýna saldýranlar illaki öleceklerini düþünmüþlerdir deðilmi eylemler her zaman amacýna ulaþmaz ama llaki bi amacý vardýr adýný ne koyarsan koy bi amaç var ok selam ve dua ile
yok be yaw ben onu espiri olsun diye yazdým öyle elbette bi amaç için kaçýrýrlar uçaðý yoksa geri zekalý mý bu adamlar sonunu bile bile kaçýrsýnlar ama ne bileyim ilk kim icat ettiyse bu modayý tuhaf geliyo bana iþte
demekki korsan çok acemiymiþ
yolcular iki dakikada hakladýkalrýna göre![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri