Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Çukurca'da 5 şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gavur güzel çalışıyor acelesi yok iktidar onlardan habersiz birşey yapamıyor yapaçağı zaman ilk iş amerikaya gidip fikir almak yok böyle birşey terörüstler esrardan kaçakçılıktan güçüne güç katıyor avrupa amerika arkasında oda yetmiyor içeride de destekçileri çok akp kendi oluşumuyla uğraştığı için iş zorlaşıyor adamlar ılım islam hikayesiyle memleketi değnek olarak kullanıyor birde başbakanı ortadoğu eşbakanı yaptılar neyin eşbaşkanı ortadoğuyu parçalamanın o parçanın içinde benim TÜRKİYEmde var maça baştan 4-0 mağlup başlıyoruz birde askeri yok etme harekatı tamamlanırsa işlem tamam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Taraf değil Dündar yalancı çıktı

Taraf gazetesinin Aktütün Karakoluna gerçekleştirilen saldırı ile ilgili insansız hava uçakları tarafından çekilen uydu görüntülerini yayınlaması ile birlikte yeni bir tartışma başladı. Genelkurmay Başkanı Başbuğ, dün yaptığı açıklamada Taraf gazetesini ağır sözlerle suçladı. Kanal 1 ve Star Haber ise, bu görüntülerdeki koordinatların Aktütün'ü değil, Kandil ve İran sınırını gösterdiğini iddia etti dün akşamki haber bültenlerinde.

KOORDİNATLAR DOĞRU
    Taraf gazetesi bugün de iddialarının arkasında durarak, 37-02-23 Kuzey paraleli ve 44-12-44 Doğu meridyenleri arasında kalan o bölgenin Aktütün'e 1 kilometreden biraz daha uzak bir noktayı işaret ettiğini savundu. Taraf'ın yayınladığı uydu görüntülerinde yer alan bu koordinatları Google Earth programında kontrol edildiği zaman, bu koordinatların gerçekten de Aktütün Karakolu'na yaklaşık 1.5 kilometre mesafede olduğu görülüyor.

ORASI AKTÜTÜN DEĞİL KUZEY IRAK

Kanal 1 televizyonuna göre ise görüntülerin üzerindeki enlem ve boylama bakınca oranın Aktütün olmadığı ortaya çıkıyor:

37. 09 enlem 44.07 boylam Kuzey Irak'a ait.

Yani Aktütün'e kuş uçuşu 20 kilometre...

Yani dağları aşıp, yürüyerek gidilse bile mesafe 65-70 km.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ORASI AKTÜTÜN DEĞİL KUZEY IRAK

Kanal 1 televizyonuna göre ise görüntülerin üzerindeki enlem ve boylama bakınca oranın Aktütün olmadığı ortaya çıkıyor:

37. 09 enlem 44.07 boylam Kuzey Irak'a ait.

Yani Aktütün'e kuş uçuşu 20 kilometre...

Yani dağları aşıp, yürüyerek gidilse bile mesafe 65-70 km.

orası veya değil sonuçta orda terörist bir eylem bir hazırlık tespit edilmiş o önemli değil mi adamlar mevzi kazıyo belki o noktaya ağır silahlar yerleştiriyo yani ne olursa olsun hazır istihbarat gelmiş gidip bi bomba sallasalar 6 tane mi 5 tane mi pislik orda gebertilse kimden kötü???illa olayı aktütün ile sınırlıyo herkes anlamıyorum ki...görüntü almışsın işte teröristten vur geç bu kadar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    orası veya değil sonuçta orda terörist bir eylem bir hazırlık tespit edilmiş o önemli değil mi adamlar mevzi kazıyo belki o noktaya ağır silahlar yerleştiriyo yani ne olursa olsun hazır istihbarat gelmiş gidip bi bomba sallasalar 6 tane mi 5 tane mi pislik orda gebertilse kimden kötü???illa olayı aktütün ile sınırlıyo herkes anlamıyorum ki...görüntü almışsın işte teröristten vur geç bu kadar..
    evet bende zaten bunu anlatmak ıstıyorum onemlı olan o goruntu neden geregı zamanında yapmıyoruzda sonra daga tasa bomba atıyoruz ben bunu cok merak edıyorum bıde soyle soylenıyor askerın elınde yetkı yok beyler
    Avrupa'nın en büyük ordusu bu memlekette dört defa darbe yapan, başbakan asan, darbelerin ardından yüz binlerce insanı gözaltına alan bir ordunun Elinde tankları var, savaş uçakları var, istihbaratı var, özel harp dairesi var.polisten bahsetmıyoruz canı sıkılınca muhtıra veren kurumda bahsedıyoruz bu ülkede askere hesap sorabilecek bir tane kurum gösterın bir tane
    Konu wtwt99 tarafından (17-10-2008 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bende zaten bunu anlatmak ıstıyorum onemlı olan o goruntu neden geregı zamanında yapmıyoruzda sonra daga tasa bomba atıyoruz ben bunu cok merak edıyorum bıde soyle soylenıyor askerın elınde yetkı yok beyler polisten bahsetmıyoruz canı sıkılınca muhtıra veren kurumda bahsedıyoruz bu ülkede askere hesap sorabilecek bir tane kurum gösterın bir tane
    terörü uçaklar bitirmez...aynı dilden konuşmaları gerek...
    aynı onlar gibi timler oluşturulup salıcaklar dağlara...
    90 lı yıllarda özel harekat bunu yapıyordu...yerel kıyafetli çok asker görmüştüm...adamlar köylü gibi giyinip otobüse biniyor araziden köye gidiyor...dağlara çıkıyor vs...
    şimdiki bekleme terörü bitirmez...osman pamukoğlunu dinleyenler bilir...defalarca sabit karakol olmamalı hepsi seyyar olmalı, gezinmeli diye basbas bağırıyordu...sabitlik ölüm getiriyor...seyyar olacak bilinmez olacak...aynı pkk teröristleri gibi...sonuç alınır...uzun sürer ama alınır...
    tabi şehirlerdekilerede aynı dil gerek...ben olsam sedat bucak ve onun gibilerini kullanırım...aynı dili konuşabilir rahatlıkla...tabi bu mafyayı onaylıyorum anlamına gelmesin...kullan vatan için sonra tekrar içeriye sok...kontrolün altında olsun yeter...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet onemli olan goruntuler degil giden bizden gitti ben sadece o goruntulerin gercekdisi oldugu icin yazdim ..

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri