Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kafamızı karıştıran bir okur maili!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Kafamızı karıştıran bir okur maili!

Bu mail elimize ulaştığında saat 09.47'yi gösteriyordu. İhbar kabul edip araştırdık. Ve ajanslar saat 10.50'de acı haberi geçtiğinde sizinle paylaşmaya karar verdik. Haber 7 iletişim forumuna düşen binlerce mesaj içinde dikkatimizi özellikle çeken bu elektronik pasta iletisindeki içeriğin doğru çıkmaması için dua ettik. Ama ne yazık ki maildeki mesaj doğru çıktı.

Biz de sizlerleş paşlamaya karar verdik.

Noktasına virgülüne dokunmadan yayınladığımız bu mailin son günlerde artan terör olayları ve istihbarat paylaşımı ile ilgili tartışmalara ışık tutmasını umut etmekteyiz...

"ben devlet görevlisiyim ismimi farklı yazdım. dün gündüz başlayıp bugün sabahın erken saatlerine kadar kobralar ve skorski helikopterler hakkari semalarını çınlattı. ve ne yazıkki sabaha karşı yine şehitlerimiz ve yaralılarımız getirildi. lütfen bu haberleri göz ardı etmeyelim ve daha fazala gündeme getirelim. daha ne kadar bizi dağlara salmayacaklar. ben polis özel harekat personeliyim. lütfen bize artık yerinize oturun siz bekleyin demesinler. artık yalvarıyoruz. her şehidimiz olduğunda bizler hüngür hüngür ağlıyoruz.mademki bizlere ihtiyaçları yoktu nerden eğitildik ve neden devletimiz bu kadar zahmete girdi..? sizde üzerinize düşeni yapın ve terör lanetini başımızdan hep birlikte tek yürek olarak def edelim. saygıolarımla"

(Haber 7)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla zaten içimizi bi kurt kemiriyo burada bir şeyler dönüyor ama ne allah sonumuzu hayırlı etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu yazan devlet görevlisi olabilir...
    ama pkk da olabilir...kendi yaptığı eylemlerin daha fazla ses getirmesini de istiyor olabilir...
    bilmiyorum...bir komutan hata yaptı ise hepside hatalı değilki?
    elbet düşünüyorlardır bişeyşer...
    hele hele bu kadar iletişim bolluğu içerisinde olan olayların anında halk tarafından duyulduğunu bile bile hassasiyet gösterilmeyeceğini düşünemiyorum...
    ayrıca şehit düşen askerlerin komutanlarıda orada...bir şekilde üstlerine yansıyordur..(şayet böyle bir durum varsa)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla zaten içimizi bi kurt kemiriyo burada bir şeyler dönüyor ama ne allah sonumuzu hayırlı etsin
    yıllarca orada görev yapmış ve emekli olan bir personel olarak en az sizler kadar bizde burada aynı dilekleri paylaştığımızdan emin olabilirsin.
    ve bence dağdaki eşkiya ne ise şehirde eylem yapan polise molotof atan aynıdır.
    aynı sonu paylaşmalıdır.
    selametle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ne oluırsa olsun ben haticeye değil neticeye bakarım...bu şehit haberlerinin ardı arkası kesilmediği sürece hepsi hikaye anlatılanların...
    amerikadan örnek vereyim ben size ikiz kulelere saldırı oldu ve amerikan başkanı çıktı tüm dünyaya seslendi dedi ki "terör nerde ise onun kökünü kazıyacağız ve terörö konusunda tümdünya ülkelerini benden yana tavır almaları konusunda uyarıyorum" dedi ve 8000 km uzaktaki afganistandan başladı saldırmaya sonr ne yaptı ordan kalktı ırak a saldırdı amaç neydi?? teröre karşı savaş...
    bizden de bir tane yüreğine güvenen insan çıkıp ta medya karşısına şu şu ülkeler teröre gizli ve açık destek veriyorlar ve benim her gün canımı yakıyorlar o yüzden bende aynen amerikanın yaptığı gibi teröre karşı savaş açıyorum deyip adım bile atamıyorlar!!!herkes başını ellerinin araqsına alsın ve tekrar düşünsün halimizi ve ne hallere düşürüldüğümüzü!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence bır seyler donuyor ama adını koyamıyorum dıkkat edıyorum son 1.5 senedır cok aktıf teror ama bız nıye acemıyız aklıma askerde anlatılan bır olay var it surusu ilk eylemın yaptıgı zaman olay yerıne gıden askerler uygun adımda gıtmıs arada gecen zamanda fazlada bır yol alamamısız neden bu soruyu cok soruyorum kendıme bugunlerde...... ayrıca bugun ıt surusunu sıtesıne gırdım daha bızım haber sıtelerıne dusmeden haber orda yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sütçü mehmet bile küçücük bir hata yapsa hesabı hemen sorulur toplumun huzuru için milletten maaş alanlar hesap verirse bu milletin devlete güveni daha da artar. bu devlet milletin bu asırlardır böyle atanmış veya seçilmişlerin değil millete ona buna bağırarak devlet ve teşkilat yönetilmez , Madem bu millete bu kadar kızıyorlar acabağa bunlar bu mişlletin memuru değilmi ???????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçtiğimiz günlerde gazetelerde bi haber dikkatimi çekti aynen aktarıyorum
    oralar bbg evi diyen eski genelkurmay başkanının gerçekten doğru söylediği anlaşılıyor
    olayın 2 yönü var bbg evi kimin için kime göre onlar mı bizi seyredebiliyo bizmi onları seyrediyoruz
    bence her 2 side şöyleki adamlar 80 kadar kişi katırlarla ağır silahlar taşımışlar bizim büyük şeytandan kiraladığımız insansız muhabere uçak 1 ay öncesinden o bölgedeki hareketliliği resimlerle gerekli birimlere rapor etmiş ama bir boyut da oralardaki askeri durumumuz pkk yada servis edilmiş ki şerrefsizler güpe gündüz 80 kadar kişi katırlarla ağır silahlar taşımışlar çok rahat bi şekilde yani bu demek tir ki bir güç işi takip etmiş ve tsk ya güç kullanmaması konusunda baskı yapmış müdahale ettirmemiş bunları enine boyuna bi düşünelim arkadaşlar başımızdaki memurlar bizim değil başkalarının memuru gibi çalışıyo bence hükümet bütün memurları izaya getirmeli adam gibi rızkını kazanmak isteyen işine gücüne baksın adilik şerrefsizlik yapacak .....ler görevlerinden istifa etsin bunu derhal sağlamalı bu milleti 3-5 çapulcu satılmıştan kurtarmalıdır yoksa yapılacak ilk seçimlerde kendilerine ve hakedenlere gereken ceza verileceğini bilmeleri gerekmektedir bu milletin satılmış köpeklerden çektikleri 90 yıllık zulüm bitirilsin artık herkesi akıllı olmaya çağırıyorum
    selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ne oluırsa olsun ben haticeye değil neticeye bakarım...bu şehit haberlerinin ardı arkası kesilmediği sürece hepsi hikaye anlatılanların...
    amerikadan örnek vereyim ben size ikiz kulelere saldırı oldu ve amerikan başkanı çıktı tüm dünyaya seslendi dedi ki "terör nerde ise onun kökünü kazıyacağız ve terörö konusunda tümdünya ülkelerini benden yana tavır almaları konusunda uyarıyorum" dedi ve 8000 km uzaktaki afganistandan başladı saldırmaya sonr ne yaptı ordan kalktı ırak a saldırdı amaç neydi?? teröre karşı savaş...
    bizden de bir tane yüreğine güvenen insan çıkıp ta medya karşısına şu şu ülkeler teröre gizli ve açık destek veriyorlar ve benim her gün canımı yakıyorlar o yüzden bende aynen amerikanın yaptığı gibi teröre karşı savaş açıyorum deyip adım bile atamıyorlar!!!herkes başını ellerinin araqsına alsın ve tekrar düşünsün halimizi ve ne hallere düşürüldüğümüzü!!!!!
    kesinlikle katılıyorum.

Bugün el kaideye destek veren birileri çıksın ABD Parlamentosunada açıklama yapsın savunsun bakalım ne oluyor. Oracıkta koparırlar kafasını. Ama biz elimizle besliyoruz pkklilerin ta kendisini. Meclisimizde herkse kafa tutuyrolar. işte hiç sevmediğimiz her zaman kötülediğimiz ABD ve bizim farkımız budur..

Daha çok şehit haberi duyacağız dedik. duydukta.
    Hikaye sürüp gidiyor işte böyle. Olan garibana oluyor.
    Gerisi yalan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bugun 32 dakıkalık vıdeo ızledım internet uzerınden adamların katırlarla gelısı ızledım daha dogrusu 3 dk ızlemeye dayadım haınler gule oynaya gelıyor yanı o kadar rahatlarkı sankı onlara kımse mudalle etmeyecek cok rahatlar ama gercekten kımse mudalle etmıyor neden

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri