Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Kafamızı karıştıran bir okur maili!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ne oluırsa olsun ben haticeye değil neticeye bakarım...bu şehit haberlerinin ardı arkası kesilmediği sürece hepsi hikaye anlatılanların...
    amerikadan örnek vereyim ben size ikiz kulelere saldırı oldu ve amerikan başkanı çıktı tüm dünyaya seslendi dedi ki "terör nerde ise onun kökünü kazıyacağız ve terörö konusunda tümdünya ülkelerini benden yana tavır almaları konusunda uyarıyorum" dedi ve 8000 km uzaktaki afganistandan başladı saldırmaya sonr ne yaptı ordan kalktı ırak a saldırdı amaç neydi?? teröre karşı savaş...
    bizden de bir tane yüreğine güvenen insan çıkıp ta medya karşısına şu şu ülkeler teröre gizli ve açık destek veriyorlar ve benim her gün canımı yakıyorlar o yüzden bende aynen amerikanın yaptığı gibi teröre karşı savaş açıyorum deyip adım bile atamıyorlar!!!herkes başını ellerinin araqsına alsın ve tekrar düşünsün halimizi ve ne hallere düşürüldüğümüzü!!!!!
    Bende kesinlikle katılıyorum çok doğru :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ihmali olan varsa kesinlikle cezasız kalmamalı görüşlerine katılıyorum,saldırıdan haberi olmayan veya önemsemeyen üst düzey de olsa görevlilerin istifa etmesini veya ettirilmesini istiyorum
    ancak şunuda gözardı etmemek gerek.
    yukarıda abd den örnek verilmiş.ben ,bildiğini başka bir örneği hatırlatmak isterim.
    yaklaşık 1 yıl önce 2 israil askerini tutsak alıp görüntüsünü yayınlayan filistinli örgüte israil sadece 1 hafta süre tanıdı.dikkate almayan filistininde topraklarında asker sivil demeden taş taş üzerinde bırakmadı.herkes saldırıların son bulmasını isterken Türkiye dışında bir çok ülke kayıtsız ing ve abd israilin katliam yaptığını bile bile arkasında yer aldı.
    şunu artık anlamalıyız bizim bizden başka dostumuz yok.türk-kürt diye bizi birbirimize kırdırıyorlar.
    dağlıca da ihmal varsa bu nun tek sorumlusu siyasilerdir.
    düşünsenize askere deseniz k.ırakta bir tane terörist bırakmıyacaksınız.herşey serbest ve abd dahil kimsenin bölgeye karışmadığını; sonuç u almak çok uzun olmaz sanırım.

unutulmamalıdır orada çok ağır koşullarda görev yapan her kademedeki personel bizim akrabalarımız kardeşlerimizdir ve bizim için oradalar.
    selametle;
    Konu airman06 tarafından (16-10-2008 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre suc askerde çünkü bu ulkenın guvenlıgı ordan sorulur asker bugune kadar darbe yapmak için hükümettemi izin alıyordu sanki ordu bır sey yaptıda ona nıye boyle yaptın dıye hesap soracak bırı varmı beyler aslında soylenecek cok soz varda yerı burası degıl

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri