Kiminin atýnýn eðeri atlastan,
Kiminin sýrtýnda çulu yok..
Yunus EMRE
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Kiminin atýnýn eðeri atlastan,
Kiminin sýrtýnda çulu yok..
Yunus EMRE
Yazýk !Bu milletin yarýsý 500 YTL ile geçiniyor.Bu adama bukadar fazla para verenler vicdanen rahat edebiliyorlar mý?
yargic 1 simdi sen 200 0000 yt. maasin olsa acaba böyle yazarmisiniz
çok þaþýrýyorum valla yorumlara diyelimki miili takýmýn baþýnda fatih terim deðilde trapattoni yada aragýnes yada lucescu falan aklýnza hangi isim gelirse iþte kim aldýðý parayý burda eleþtiri getirmidi hiç kimse adý fatih terim diyemi türk olduðu içinmi oluyor bunlar saçma hem fatih terim kiminin hoþuna gider kiminin gitmez ama adam kariyerli adam daha 4 ay önce avrupa 3 cüsü olduk okadar sakat futbolcuya raðmen adam eleþtirliyor fatih terim deðiþik biri hiç kimsenin beklmediði þeyleri yapýyor farklý biri bu ülkede avrupda baþarý varsa baþ mimarlarýndan biri fatih terim aldýðý para helal olsun ona verdiðimiz paranýn 5 mislini yabancýya versedik bukdar baþarýlý olamazdýk
Konu gs78 tarafýndan (17-10-2008 Saat 00:58 ) deðiþtirilmiþtir.
ne alakasý var kardeþim...
bizlerde bahsettiðin 200 0000yt almýyoruz diyemi sitem ediyoruz zannediyorsun?
insaf....memleketteki asgari ücreti biliyorsundur...ilk 6 ay %6, ikinci altý ay %5 zam yapýlacaktý yapýldý...toplam %11...kaç para þuan asgari ücret?
ve fatihin aldýðý para ne kadardý? % kaç zam geldi?
aradaki uçurum herkesi rahatsýz etmeli? bunu söylüyoruz...
selametle...
utanmadan maaþý alýyorlar takýnda baþarý yokki yazýklar olsun bu kadarda olmaz be
Her kafadan bir ses çýkmýþ, çok bilen varsa yapsýnda ondan sonra konuþsun.Neymiþ efendim 13 gol yiyen takýma gol atamamýþýz.Fatih Terim mi çýkýp sntrofor oynayacak.Halil'i avrupa þampiyonasý kadrosundan çýkardý diye kýyameti kopardý millet, o Halil % 100 golleri kaçýrmayýp atsaydý kimse bu gün bunlarý yazmazdý.
Elim yabancýlarýna tonlarca para ödeniyor, kimse týkýný çýkarmýyor.Neymiþ efendim atih hocaya çokmuþ.Getilecek hocaya az mý verileceði zannediyorsunuz.
Herkes bildiðini yapsýn,bilmiyorsa sussun.
benimle ne ilgisi var kardeþim memlekette insanlar yiyecek ekmek bulamazken 500 ytl. asgari ücretle geçinmeye çalýþan insanlar varken hakettiði halde kazanamayan insanlar varken bu adamýn hiç biþey vermeden bu parayý hakettiðini düþünüyorsan baþka biþey demiyorum.
ben futboldan anlamam seyretmemde zaten bu milli takým maçýda olsa farketmez maç denince aklýma yanlýzca maç bitimi silah sesleri kavga ve küfür gelir.o yüzdende seyretmem ancak bencede çok paralar bunlar o kadar aç varken.böyle paralara yazýk.bu antronör içinde futbolcu içinde geçerli.ama böyle olmasýnýda gene bizler isteriz.annemin bir sözü var sigara için:parasýný el alýr.dumanýný yel alýr derdi sana kalýr
anlýycanýz bir futbol kulübünde çalýþan 300-500 kiþidir.yanlýzca yerler.üretim yoktur çünki ama onun sermayesi ile 10-20 tane orta bütçeli fabrika kurulur.dünyakadar çalýþaný bir okadarda getirisi olur.sakýn kýzmayýn bu benim fikrim
saygýlar
Sözler sahibinin karakterini yansýtýr.
Kimsenin parasý zorla alýnmýyor. Avrupa þampiyonasýnda olduðu gibi, Milli takýmýn Fifa ve Reklamlardan aldýðý paraya oranla küçük bir kýsmý futbolcu ve antrenörlere veriliyor.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri