Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: PKK gümrükten iyi para kaldırıyor....

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hastırsın gitsin bunları görmüşte ne yapmış bişeyler yapmışmı en azından çıkıp bunlara şunlar göz yummuş bunlar zemin hazırlamış diye suçlulardan bildiği kadarını deşifre etmişmi geldim gördüm hiçbişey yapmadan emekli oldum şimdi laf olsun bişeyler konuştu denilsin diye çıkmış embesil embesil konuşmuş kusura bakma ey yaratık yaptığın şeyi söle gördüğünü değil deki böle idi şöle yaptım şöle idi bende böle yaptım de zevzeklik yapma bakın önümüzde ergenekon davasının görüleceği günler var o güne kadar ve o günden sonra da terör olaylarına izin verilecek kimbilir kaç tane daha şehit verecez ayın 20 sine kadar ki süreci merakla bekliyorum bu sefer hangi satılmış memur neyle oynarken evlatlarımız şehit düşecek ve o satılmış şerefsiz birileri tarafından neyle ödüllendirilecek çok merak ediyorum 2008 yılı çok çetin geçti inşaALLAH 2009 o kadar güzel geçer burdan tekrar tekrar seçilmişlere sesleniyorum milletin sesini duyun atanmış satılmışlardan bu vatan evlatlarını kurtarın
    Not: Atanmışların hepsi satılmış değil seçilmişlerin hepsi adam değil
    selam ve dua ile

arkadaş sen banlanmışsın ama yinede belki okursun diye yazıyorum...
    sarızeybek komutan defalarca çatışmaya bizzat girmiş bir subaydı...babasının hayrına yada para uğruna değil...vatan için...zamanında yapabildikleri yaptığı kadardır..."ne yapmış ne etmiş" diyerek tanımadığın birini kötüleme...ben tanıyorum...kitaplarınıda bilirim...kan uykusu belgeselini izle...internette var.
    yaptığın doğru değil...
    kişi önce bir tanı bakalım kimdir nedir? değilmi?
    selametle...

(kusura bakma cevap veremeyeceğini bile bile yazdığım için...3 gün sonra banın kalkacakmış...o zaman verirsin...bu arada kan uykusunu izle..herkesin izlemesini tavsiye ederim...)
    selametle...
    Konu osmann tarafından (17-10-2008 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri