REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: Topfield > GoldMaster / GoldMaster > Topfield Dönüşüm Dosyaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi menusunu aynen paylaşıyorum usta.
    Kablo ve com portunda sıkıntı olmadığına eminim. Kanal listesi attım aynı pcden aynı recivera..
    Sis. Bil ; 290
    Yukleyici ; A3.90
    Versiyon ; V4.3.96
    Uygulama ; TFJF3.58.22
    Son Guncelleme ; NOV 11 - 2003
    Konu MUTAF tarafından (08-05-2011 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuklerken ne hatası verıyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yuklerken ne hatası verıyor.
    ekranda waiting yazısında duruyor hiç bir işlem yapmıyor. hata ekranı bile çıkmıyor. com portlarınıda doğru sectiğime eminim.
    kanal yukleme programında sıkıntı yaşamadım.
    başka bir yerden loader yukledim yine olmadı.
    baska pcde deneyemiyorum. evdeki 2 pc ve 1 notebooktan sadece birinde com portu var. onda bu işleri yapıyorum genelde...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

waiting yazısı tamamen pc ile cihazın bağlantı kuramaması demektir. Normalde yazılım ne olursa olsun eğer yazılım hatası varsa programda hata veriri. RS 232 kablosunu ters cevir birde com ayarından hızı düşür.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    waiting yazısı tamamen pc ile cihazın bağlantı kuramaması demektir. Normalde yazılım ne olursa olsun eğer yazılım hatası varsa programda hata veriri. RS 232 kablosunu ters cevir birde com ayarından hızı düşür.
    denicem usta..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka pcde denedim direkt oldu yazılım ve kanal listesi.
    tesekkür ederim yardımın için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka pcde denedim direkt oldu yazılım ve kanal listesi.
    tesekkür ederim yardımın için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık~!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart fujhgfjgfjgf

jgfjfgjgfjgj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Sayfa 10/16 İlkİlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri