Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 10/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: Topfield > GoldMaster / GoldMaster > Topfield Dönüþüm Dosyalarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi menusunu aynen paylaþýyorum usta.
    Kablo ve com portunda sýkýntý olmadýðýna eminim. Kanal listesi attým ayný pcden ayný recivera..
    Sis. Bil ; 290
    Yukleyici ; A3.90
    Versiyon ; V4.3.96
    Uygulama ; TFJF3.58.22
    Son Guncelleme ; NOV 11 - 2003
    Konu MUTAF tarafýndan (08-05-2011 Saat 14:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yuklerken ne hatasý verýyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yuklerken ne hatasý verýyor.
    ekranda waiting yazýsýnda duruyor hiç bir iþlem yapmýyor. hata ekraný bile çýkmýyor. com portlarýnýda doðru sectiðime eminim.
    kanal yukleme programýnda sýkýntý yaþamadým.
    baþka bir yerden loader yukledim yine olmadý.
    baska pcde deneyemiyorum. evdeki 2 pc ve 1 notebooktan sadece birinde com portu var. onda bu iþleri yapýyorum genelde...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

waiting yazýsý tamamen pc ile cihazýn baðlantý kuramamasý demektir. Normalde yazýlým ne olursa olsun eðer yazýlým hatasý varsa programda hata veriri. RS 232 kablosunu ters cevir birde com ayarýndan hýzý düþür.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    waiting yazýsý tamamen pc ile cihazýn baðlantý kuramamasý demektir. Normalde yazýlým ne olursa olsun eðer yazýlým hatasý varsa programda hata veriri. RS 232 kablosunu ters cevir birde com ayarýndan hýzý düþür.
    denicem usta..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþka pcde denedim direkt oldu yazýlým ve kanal listesi.
    tesekkür ederim yardýmýn için..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    baþka pcde denedim direkt oldu yazýlým ve kanal listesi.
    tesekkür ederim yardýmýn için..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ellerine saðlýk~!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart fujhgfjgfjgf

jgfjfgjgfjgj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

thanks

Sayfa 10/16 ÝlkÝlk 12345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri