Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Bu Neyin Kanunu?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bu Neyin Kanunu?

Adamına göre, neyin olacak. Arkadaşlar, dün itibariyle haber merkezlerine düşen bu haberi duyunca hakikaketen tüylerim diken diken oldu. Adalet Bakanlığının hazırladığı bir kanun teklifine göre, genç kızlara sarkıntılık ve evlenme yaşı asgari 14 yaşına indirilecekmiş. Yani benim öğrencilerime (7. veya 8. sınıf öğrencileri) sarkıntılık, tecavüz etmek serbest olacakmış. Şikayetçi olunmadığı takdirde kamu davasıda açılmayacakmış böylelikle. Bu ne rezalet, bu ne kepazelik kardeşim böyle? Bu ülkede insan yaşadığına pişman olacak neredeyse. Akıllarınca nabız yokluyorlar.
    Peki aklı eren biri bana bu kanunun gerekçesini açıklayabilir mi zahmet olmazsa? Malum ihtiyarlık başa bela.
    YORUM: Bu kanun tamamen, tetikçi bir gazete olan Vakit yazarı Hüseyin Üzmez'i hapisten kurtarma kanunudur. Kimse bana maval okumasın. Çünkü bu yönetimin maliye bakanı kendisini kurtarmak için tam 9 defa af çıkarmasının tipik bir örneği. Biliyorsunuz; müslümanlıkta mangalda kül bırakmayan bu yöneticilerimiz, hatırlarsanız AB'nin isteği üzerine zinayıda suç olmaktan çıkarmıştı, değil mi?
    Öbür kanun ise bavulla para getirme serbestisi kanunu. Parayı getirde kanağı ne olursa olsun kanunu bu. Onunla ilgili yazıyı Osman arkadaşımız yazar M. Şevki Eygi'nin yazısıyla formumuza taşımıştır. Allah sonumuzu hayır eylesin.:49:
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (18-10-2008 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri