Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: disec ayarları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısınız arkadaslar dısece takınca dusuyor cıkarınca yukselıyor tek sorun bu bazende sınyal gucu sıfır sınyal kalıtesı var cıhaz koan son yazılım

almıs oldugum kablo klas kablo hf 7537 dir beyaz ınce kablo kestıgımde ınce cıkıyor ıcersın bır yıgın telle sarılıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar 4 kez disec degistim aynı sorun devam edıyor bu sorun ozellıkle turksat uzerınde yapıyor diger sirus uydusunda karsilasmadim sirus uydusuna gectigimde tekrar turksata donuyorum sınyal yok dıyor cıhazı kapıyorum acıyorum sınyal gelıyor dısectekı sınyal dusuklugu turksatta oluyor dıger uyduda yok bilgileriniz bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar 4 kez disec degistim aynı sorun devam edıyor bu sorun ozellıkle turksat uzerınde yapıyor diger sirus uydusunda karsilasmadim sirus uydusuna gectigimde tekrar turksata donuyorum sınyal yok dıyor cıhazı kapıyorum acıyorum sınyal gelıyor dısectekı sınyal dusuklugu turksatta oluyor dıger uyduda yok bilgileriniz bekliyorum

lnb yi değiştir türksattaki(sirus uydusundakilnb nle veya başka bir lnb yle)
    dseg ayarlarını kontrol et.
    özellkile usals 1.2 açık olmasın.çanak ayarlarında veya lnb ayarlarında.... bu dediğimi yaparsan büyük ihtimal sorunun düzelir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri