![]()
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Aragones ile yollarýn ayrýlabileceði yönündeki spekülasyonlara, bugünkü yönetim kurulu toplantýsýnda nokta koydu.
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takýmýnýn aldýðý baþarýsýz sonuçlarýn ardýndan, teknik direktör Aragones ile yollarýn ayrýlabileceði yönündeki spekülasyonlara, bugünkü yönetim kurulu toplantýsýnda nokta koydu.
Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'ndaki yönetim merkezinde, Aziz Yýldýrým baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen yönetim kurulu toplantýsýnýn ardýndan, kulübün resmi internet sitesinde bir açýklama yapýldý ve Aragones ile futbolculara verilen destek dile getirildi. Açýklamada, ''Toplantý sonunda, 10 yýla varan süreç sonunda kulübün büyük emekler harcanarak geldiði noktada yönetimimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularýmýz için yapýlan kýsa dönemli deðerlendirmelerin, geçmiþte yaþadýðýmýz tecrübeler ýþýðýnda vakitsiz olduðu ve bu noktada yapýlacak bazý hareketlerin, durumu daha da kötüleþtireceði kanaatine varýlmýþtýr'' denildi.
Geçmiþte ve bugün karþýlaþýlan her türlü sýkýntýnýn, iç bünyede dayanýþmayla çözüleceðine inancýn tam olduðu vurgulanan kulüp açýklamasýnda, yönetim kurulu toplantýsýndan çýkan sonuçlar þöyle dile getirildi:
''Toplantýda, yaþanýlan her sýkýntýda alýnacak kararlarýn, uzun dönemde kulübümüzü istikrarsýzlýða sürükleyebileceði ve sadece bu durumu fýrsat bilenlere imkan yaratmaktan öteye geçmeyeceði tespiti yapýlmýþtýr. Kurumlardaki süreklilik esasýna uygun olarak yapýlan deðerlendirmeler ve alýnan kararlar ýþýðýnda, teknik heyet ve sporcularýmýzla baþarýlara ulaþýlmasý için tam uyum içinde çalýþmalarýn süreceðine dikkat çekilmiþtir. Buradan hareketle, toplantýda, tüm branþlarda baþarýlý olunmasý için çalýþmalara devam edileceði belirtilirken, Fenerbahçe'nin baþarýsý için gereken her þeyin eksiksiz yapýlacaðý da vurgulandý. Atýlacak adýmlar konusunda tam fikir birliðinin saðlandýðý toplantýda ayrýca, kamuoyunda son dönemle oluþan bazý yanlýþ anlaþýlmalar ve sorularla ilgili, önümüzdeki günlerde bir basýn toplantýsý düzenlenmesi karara baðlandý.''
13 / 10 / 2008 23:38
alýntý:tüm spor

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý
YORUMSUZ

Yer imleri