Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: buyur burdan yakýn dede'Aragones'e güvenoyu çýktý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs buyur burdan yakýn dede'Aragones'e güvenoyu çýktý

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Aragones ile yollarýn ayrýlabileceði yönündeki spekülasyonlara, bugünkü yönetim kurulu toplantýsýnda nokta koydu.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takýmýnýn aldýðý baþarýsýz sonuçlarýn ardýndan, teknik direktör Aragones ile yollarýn ayrýlabileceði yönündeki spekülasyonlara, bugünkü yönetim kurulu toplantýsýnda nokta koydu.

Fenerbahçe Þükrü Saracoðlu Stadý'ndaki yönetim merkezinde, Aziz Yýldýrým baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen yönetim kurulu toplantýsýnýn ardýndan, kulübün resmi internet sitesinde bir açýklama yapýldý ve Aragones ile futbolculara verilen destek dile getirildi. Açýklamada, ''Toplantý sonunda, 10 yýla varan süreç sonunda kulübün büyük emekler harcanarak geldiði noktada yönetimimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularýmýz için yapýlan kýsa dönemli deðerlendirmelerin, geçmiþte yaþadýðýmýz tecrübeler ýþýðýnda vakitsiz olduðu ve bu noktada yapýlacak bazý hareketlerin, durumu daha da kötüleþtireceði kanaatine varýlmýþtýr'' denildi.

Geçmiþte ve bugün karþýlaþýlan her türlü sýkýntýnýn, iç bünyede dayanýþmayla çözüleceðine inancýn tam olduðu vurgulanan kulüp açýklamasýnda, yönetim kurulu toplantýsýndan çýkan sonuçlar þöyle dile getirildi:

''Toplantýda, yaþanýlan her sýkýntýda alýnacak kararlarýn, uzun dönemde kulübümüzü istikrarsýzlýða sürükleyebileceði ve sadece bu durumu fýrsat bilenlere imkan yaratmaktan öteye geçmeyeceði tespiti yapýlmýþtýr. Kurumlardaki süreklilik esasýna uygun olarak yapýlan deðerlendirmeler ve alýnan kararlar ýþýðýnda, teknik heyet ve sporcularýmýzla baþarýlara ulaþýlmasý için tam uyum içinde çalýþmalarýn süreceðine dikkat çekilmiþtir. Buradan hareketle, toplantýda, tüm branþlarda baþarýlý olunmasý için çalýþmalara devam edileceði belirtilirken, Fenerbahçe'nin baþarýsý için gereken her þeyin eksiksiz yapýlacaðý da vurgulandý. Atýlacak adýmlar konusunda tam fikir birliðinin saðlandýðý toplantýda ayrýca, kamuoyunda son dönemle oluþan bazý yanlýþ anlaþýlmalar ve sorularla ilgili, önümüzdeki günlerde bir basýn toplantýsý düzenlenmesi karara baðlandý.''

13 / 10 / 2008 23:38
    alýntý:tüm spor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

YORUMSUZ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne dýem abi fener kendi baþýný kendi yaktý. inþallah sonu hayýrlý olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten yöneticilerden böyle bir karar çýkacagý belliydi
    sezon ortasýda deðil daha baþý sayýlýr bu dönemde teknika dam göndermek demek intihar demek bence dogru karar almýþ yoneticiler
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu sene hiç bi umut göremiyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri