arkadaşlar zaten bıçak sırtında bi tartışma oluyor mevzunun derinliği ve ehemmiyetinden dolayı,birde kalkıp onu yaparım bunu yaptır istersen tarzı atışmalara girmeyin...
![]()
arkadaşlar zaten bıçak sırtında bi tartışma oluyor mevzunun derinliği ve ehemmiyetinden dolayı,birde kalkıp onu yaparım bunu yaptır istersen tarzı atışmalara girmeyin...
![]()
mesajlar incelenıyor merak etmeyın. biribiriniz ile sürtüşmeyı bırakın.
konuya gelınce kör olan bile taraf gazetesının belli kesımlerın maşası uaşağı olduğunu anlar. onlarınki cesaret değil sadece hayınlık. bu gibi konular için birbirinizi kırmayın. bu haınler burda bile sizlerı görup nasıl birbirinize düştüğünüzü görup sevınıolar. bunun içindirki bunlara o zevki tattırmayın birlik ve beraber olursak bu vatana kımse dokunamaz.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
benim demek istediğim ortada hoşlanılmayan bir durum varsa buna hakaretle karşı çıkmanın bi anlamı yok... yüzde yüz haklı olsan bile "şerefsiz" gibi bi kelimeyi yorumuna katıyorsan haksız duruma düşersin... zaten karşı "tarafın" yapmak istediği bu; sinirleri germek...
herneyse aranızdakı tartışmayı bırakın devam ederse forumdan uzaklaştırılırsınız.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Arkadaşlar ya bilmeyerek bu tür oyunlara alet oluyorsunuz. Ya da bilerek bu "The Wasington Taraf" paçavra gazete gibi provakatörlük yapmaya çalışıyorsunuz. Sebebine gelince;
1- Bu gazete CIA ve Fetullah Gülen işbirliği ile finanse edilen bir paçavradır. Bizim, din taciri medyamız açıktan orduya direk laf söyleyemeyordu. Türk halkının ezici çoğunluğu bağrından çıkardığı ordusuna güveni tamdı. Ve bu ordu ABD'nin tekerine çomak sokmuştu, tezkereyi geçirtmemekle. Ne yapılması gerekiyordu? Ordunun halkın gözündeki itibarını düşürmekti. "THE WASİNGTON TARAF" çıktı çıkalı devamlı orduya saldırıyor. Ordudaki sorumsuz bir kişiden hareketle, sizler gibi halkın beyninde acabalar uyandırmak. Bu durum sizcede anlamlı değil mi? Gazetenin finansmanını da ABD vatandaşlığına yatmış emekli vaiz, şimdilerde ise ABD'de "vasıflı işçi" olarak kalan zatın elemanları vasıtasıyla yaptırmaktı. Dikkat ediyor musunuz bilmem, TSK'ya gelmesi gereken anlık istibarat nedense hep bu malum gazeteye servis ediliyor. Daha hala uyanamadınız mı? Amaç milletin kafasında daha çok acabalar uyandırıp, orduya olan güveni sarsmak. Sivil olanları nasıl olsa "HERYEREKON DAVASI" ayaklarına toplayarak susturmak kolay.
Şimdi bu gazetede yazanların secerelerine bir baktınız mı? Sanmıyorum. Baksaydınız böyle ileri-geri yazmazdınız. Bunlar sözde demokratlar değil mi? ABD emperyalizminin Irak'ta yaptıklarına dair böyle tantanalı bir başlık attıklarını gördünüz mü hiç? Ya da şu meşhur Guantelama toplama kampları hakkında? Göremezsiniz asla.
2- Bunu mal bulmuş mağribi gibi sevinip, ellerini ovuşturarak orduya saldırmakta neyin nesi? Yukarıda bazıları "bu ordu bizim ama...." Aması, maması yok kardeşim. Bu ordu Yunan ordusu mu ki böyle acımasızca saldırıyorsunuz? Bana secerenizi burda açıklatmayın. Sizlerin neden karınlarınızın ağrığını ve bu nedenle cümlelerinizin sonuna amaları, acabaları koyduğunuzu söyletmeyin adama. Birkaç sorumsuz kişiyi bahane ederek bu milletin ordusuna küfredemezsiniz. Haddinizi bilin kardeşim. Sıkıyorsa bir Amerikalı gazeteci bizim satılmış yazarlarımız gibi yazsın bakalım. Başına neler geliyor ABD'de.
Saygılar.
Konu emmi tarafından (19-10-2008 Saat 02:08 ) değiştirilmiştir.
Sn Volkan kimseyle tartışmaya niyetim yoktur ben TÜRK OĞLU TÜRK'ÜM
benim ASKERİME KİMSE LAF SÖYLEYEMEZ . İŞTE OKADAR. BEN BAŞIMI YASTIĞA KOYAR KOYMAZ UYUYORSAM BU BENİM TSK am sayesindedir benim yazdığım mesajda polemik konusu olacak bir durum yoktur. bunuda böyle bilin.
şimdi beni uazaklaştırabilirsiniz.GÖNÜL RAHATLIĞIYLA. Mesajınızı bekliyorum.
BENİM ÜLKEMİN ASKERİNE KİMSE LAF EDEMEZ İŞTE OKADAR.
Kardeşim, Volkan arkadaş seviyeli bir şekilde götürün tartışmayı demek istiyor. Kırmadan dökmeden tartışırsak kimse kimseyi banlamaz. Bilgilerinize.
Saygılar.
mesajlar seviye ve düzeyden çıktı gene
buradaki tartışılan durum çok başka ama üzülerek belirteyim
gene aynı kısır döngüye çevrildi. konu kapanmıştır.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri